ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Πώς o… “Μήτσος” «έκαψε» με την κατάθεσή της την αδερφή της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που καταγράφονται στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς η κατάθεση της – νταβραντισμένης και γνωστής ως “Μήτσος” – Δήμητρας Πισπιρίγκου «έκαψε» την αδερφή της Ρούλα, η οποία βρίσκεται ήδη στη φυλακή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ανέφερε στην κατάθεσή της πως βρήκε νεκρή την Ίριδα μέσα στην κούνια της σε διαφορετική θέση από αυτή που κοιμόταν συνήθως.

«Την είδα εντελώς ξεσκέπαστη. Δεν ήταν στη θέση που ήταν συνήθως ξαπλωμένη. Ήταν κάθετα στο στρώμα με το κεφάλι της προς τα έξω και τα πόδια της προς την μεριά του τοίχου. Ήταν ανάσκελα ξαπλωμένη και το κεφάλι της γερμένο προς τα δεξιά. Δεν ήταν στο κέντρο της κούνιας, αλλά προς τα πάνω. Την Ίριδα την βρήκα ανάμεσα στο ξύλο της πάνω πλευράς της κούνιας και στο μαξιλάρι.

Μάλιστα το μαξιλάρι ακουμπούσε ακριβώς το δεξί χέρι της Ιριδας. Σας λέω ότι μου έκανε εντύπωση η θέση της γιατί η Ίριδα δεν κουνιόταν τόσο στον ύπνο ώστε να μπορεί να αλλάξει τόσο πολύ από τη θέση που την είχε βάλει η Ρούλα για ύπνο. Δεν είδα που ακριβώς την έβαλε για ύπνο, αλλά την έβαλε σίγουρα κατά μήκος. Όχι κάθετα. Επίσης σίγουρα το κεφάλι της θα ήταν πάνω στο μαξιλάρι όταν την έβαλε για ύπνο.

Εγώ όμως την βρήκα σε εντελώς άλλη θέση από αυτή, με το μαξιλάρι να είναι δίπλα στο χέρι της. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε αυτό και άλλαξε τόσο πολύ θέση μέσα στην κούνια. Όταν έπιασα το χέρι της, κατάλαβα ότι ήταν παγωμένο. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι το παιδί θα είχε ξυλιάσει αφού ήταν ξεσκέπαστο.

Είδα και τα ματάκια της και ήταν μισάνοιχτα. Ανησύχησα με αυτό που έβλεπα και έβαλα το χέρι μου πάνω στο στήθος της για να δω αν αναπνέει. Τότε διαπίστωσα ότι δεν κουνιόταν και δεν ανέπνεε».

Στην συνέχεια περιγράφει ότι πήρε το κοριτσάκι αγκαλιά και το πήγε στη Ρούλα και άρχισαν να του κάνουν μαλάξεις κάνοντας λόγο για κάποια ασυνήθιστα σημάδια στο πρόσωπο του μωρού.

«Έπιασα το ποδαράκι της Ίριδας και κατάλαβα ότι και αυτό ήταν παγωμένο.

Έπιασα όμως και τα μαγουλάκια της αλλά αυτά ήταν ζεστά. Για το πρόσωπό της που με ρωτάτε σας λέω ότι είχε κάποια σημάδια γύρω από το στόμα.

Στη φωτογραφία που μου δείχνετε βλέπω το πρόσωπό της. Συγκεκριμένα φαίνεται η κοκκινίλα, το έκζεμα το οποίο είχε εμφανιστεί γύρω από τα χείλη της Ίριδας κάποιες ημέρες πριν. Εκτός από αυτή την κοκκινίλα βλέπω ότι υπάρχουν και σημάδια και μάλιστα έντονα στο εσωτερικό των χειλιών. Τα σημάδια αυτά έχουν σκούρο χρώμα και έχουν μια όψη σαν τρίγωνο στο σχήμα τους με κορυφές.

Δηλαδή αυτά είναι τα σημάδια που σας περιέγραψα προηγουμένως σαν ξηρότητα και σας είπα ότι τα παρατήρησα πρώτη φορά όταν πήρα την Ίριδα από την κούνια της και την έβαλα στον πάτωμα για να της κάνω ΚΑΡΠΑ. Πριν από αυτό τα σημάδια αυτά δεν υπήρχαν στα χείλη της.
Το προηγούμενο βράδυ δηλαδή που την είχα εγώ και παίζαμε μέχρι και που την έβαλε η Ρούλα για ύπνο δεν υπήρχαν».

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε στην κατάθεσή της ότι πιστεύει πως η Ίριδα έφυγε από τη ζωή από κάτι γενετικό που ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκήνη – Πέθανε η Τίνα Τάρνερ σε ηλικία 83 ετών

evosmos

Κόλλησε η βελόνα του Ερντογάν: «Μια νύχτα θα έρθουμε ξαφνικά»

evosmos

Κάλυμνος: Πακιστανός παρενοχλούσε σεξουαλικά την 20χρονη κόρη της συντρόφου του

evosmos

Leave a Comment