ΕΛΛΑΔΑ

Θέμης Αδαμαντίδης: Όσα δήλωνε έναν μήνα πριν για τη Βαρβάρα Κίρκη που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό

Στο προσκήνιο έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος του η μέχρι πρότινος σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό. Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου στον εισαγγελέα όπου μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους με τη σημερινή ημέρα να έχει οριστεί ως δικάσιμος. Η δίκη ωστόσο πήρε αναβολή για την 14η Ιουλίου καθώς η καταγγέλλουσα ζήτησε αναβολή.

Η σχέση του Θέμη Αδαμαντίδη με τη Βαρβάρα Κίρκη μετρούσε πάνω από έναν χρόνο, με τον ίδιο μάλιστα ένα μήνα πριν σε συνέντευξή του στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα να αφήνει ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο ενός γάμου μαζί της.

«Αυτή η δουλειά που κάνω είναι σίγουρα πολύ δύσκολη για τον οποιονδήποτε σύντροφο είναι δίπλα. Έχει δυνατά νεύρα, έχει υπομονή, λείπει κάτι από τον άνθρωπο που είναι μόνος. Η συντροφικότητα, η παρέα, ο έρωτας, η αγάπη είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι», είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης και απαντώντας στο ενδεχόμενο ενός γάμου είπε, «Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Ποτέ δεν λέμε ποτέ. Πότε μη λες ποτέ».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραγωδία στις Σέρρες: Τριπλά εμβολιασμένος αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό!

evosmos

Στην κορυφή του κόσμου η Μαρίτα Δατσέρη: Η 13χρονη μαθήτρια που κέρδισε το 1ο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό λογοτεχνίας

evosmos

Πόση είναι η περιουσία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Τι απέγινε ο θησαυρός στο Τατόι

evosmos

Leave a Comment