LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνα-σοκ… Έτσι είναι σήμερα στα 88 της, η θρυλική «Φιφίκα» στην ταινία του «Ζήκου», Νέλλη Παππά: Η εξαφάνιση και ο θάνατος που τη σημάδεψε…

Η Νέλλη Παππά η «Φιφίκα» του «Ζήκου» της ταινίας «Της κακοιμοίρας» είναι σήμερα 88 ετών. Το πραγματικό όνομα της είναι Δέσποινα Παπαδοπούλου.

Η ηθοποιός – τραγουδίστρια γεννήθηκε το 1934 στην Αθήνα. Έχει σπουδές στο μπαλέτο όπως επίσης και το 1959 έλαβε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο. Ενώ η καλλιτεχνική πορεία της ξεκίνησε ως ηθοποιός, το 1973 άρχισε να εργάζεται και ως τραγουδίστρια.

Η Παππά είναι από τις ηθοποιούς που προτίμησε να αποσυρθεί γρήγορα από τα φώτα και να εξαφανιστεί. Ο χαμός του συζύγου της, τη συγκλόνισε με την ίδια να δηλώνει: «Έφυγε, πήγε στο εξωτερικό και είπε ότι θα γύριζε αμέσως και γύρισε πεθαμένος. Είχε πάει να κάνει εγχείρηση και δεν μου το είπε. Έζησα μία δύσκολη εποχή. Μετά από 2-3 χρόνια συνήλθα».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Υπόθεση Άλεξ: Μυστήριο με τη νέα έρευνα εντοπισμού της σορού- Τα δυο ερωτήματα

evosmos

Πότε θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι στα σχολεία – Τι αλλάζει τη νέα χρονιά

evosmos

Τι είπε για την Ελλάδα ο Μαγκουάιρ μετά τον χαμό στη Μύκονο

evosmos

Leave a Comment