ΕΛΛΑΔΑ

Πέρασε… απέναντι ο Άδωνις! Τώρα συγκρίνεται και με το Βρετανό πρωθυπουργό! Άντε και στο Μπάκιγχαμ!(ΒΙΝΤΕΟ)

Θα ήταν πραγματικά η πιο διασκεδαστική κυβέρνηση όλων των εποχών, εάν η Ελλάδα δεν είχε διολισθήσει σε μία πραγματική Εθνική, κοινωνική και οικονομική τραγωδία. Κοινός παρανομαστής φυσικά όλων των τραγικών που έχουν συμβεί στη χώρα τα τελευταία 12 χρόνια, δεν είναι άλλος από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Η θητεία του στο υπουργείο υγείας συνοδεύτηκε από τα τεράστια σκάνδαλα της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ξεχαρβάλωσε κυριολεκτικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας, πράγμα που είχε αντίκρισμα σε ανθρώπινες ζωές, όταν ήρθε η πανδημία.

Ως υπουργός ανάπτυξης βλέπει τη χώρα να καταγράφει δίδυμα ελλείμματα καθόλη τη διάρκεια της υπουργίας του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, είναι αναμφισβήτητα ο πιο αποτυχημένος υπουργός από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Αυτό όμως δεν φαίνεται να τον απασχολεί. Ο Άδωνις έχει βάλει πλώρη για ψηλά, πολύ ψηλά. Του αρκεί να έχει έναν πυρήνα ορισμένων χιλιάδων ψηφοφόρων που θα τον διατηρεί σε θέσεις εξουσίας και ας είναι ο πλέον αντιπαθητικός υπουργός για το σύνολο των Ελλήνων.

Ενδεικτικό το γεγονός ότι πλέον ο Άδωνις φτάνει στο σημείο να συγκρίνεται με τον Βρετανό πρωθυπουργό, εκφράζοντας του μάλιστα την αλληλεγγύη του και την κατανόηση του, διότι – όπως ισχυρίζεται – έχουν κοινές πολιτικές συμπεριφορές.

Άντε και στο Μπάκιγχαμ!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Οδηγός του ΚΤΕΛ Ξάνθης κατέβασε κοπέλα γιατί φορούσε κοντή μπλούζα (VIDEO)

evosmos

Τι καιρό θα έχουμε τον Ιανουάριο & τον Φεβρουάριο σύμφωνα με τα Μερομήνια

evosmos

26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΜΑΝΩΛΗΣ: ΓΙΑΤΙ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΩΛΗΔΕΣ;

evosmos

Leave a Comment