ΚΟΣΜΟΣ

Εικόνες-σοκ από το κοντινό μέλλον; – Τουρκοαζέροι προσεύχονται στον Μωάμεθ στην κατακτημένη αρμενική πόλη Άγκνταμ

Εικόνες για το πώς θα είναι η επόμενη μέρα π.χ. στα ελληνικά εδάφη της Θράκης, αν εξακολουθήσει ο εθελούσιος αφοπλισμός της χώρας, η επιμονή σε δόγματα επιχειρήσεων 50ετίας και οι ελληνικές πολιτικές ηγεσίες επιμείνουν να είναι αντίγραφα του πρωθυπουργού της χώρας, Ν.Πασινιάν, μετέδωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας από τα κατακτημένα αρμενικά εδάφη.

Οι σοκαριστικές εικόνες δείχνουν Τουρκοαζέρους στην αρμενική πόλη Άγκνταμ να κάνουν την πρώτη μουσουλμανική προσευχή τους.

Μάλιστα, η περιοχή, αντίθετα με την ελληνική Θράκη, όπου υπάρχουν πολλά τζαμιά και σημαντικός αριθμός ισλαμιστών εξτρεμιστών-οργάνων της Άγκυρας, δεν είχε «ούτε για δείγμα» ισλαμική παρουσία και το τζαμί που γίνεται η προσευχή ήταν ερειπωμένο.

Αυτό άλλαξε μετά την στρατιωτική ήττα και την εθνοκάθαρση των Αρμένιων.

Δείτε το βίντεο:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ανήκουστο! Ο Τζόνσον ζήτησε από τον Μητσοτάκη να μην αντιδράσει, εάν μάς επιτεθεί ο Ερντογάν!

evosmos

Νέο σήριαλ στις τεταμένες γαλλοτουρκικές σχέσεις: Ο Τούρκος πρεσβευτής στο Παρίσι κλήθηκε για εξηγήσεις

evosmos

Εκδηλώσεις – πρόκληση στην Αλβανία για την… «Γενοκτονία των Τσάμηδων»!

evosmos

Leave a Comment