ΕΛΛΑΔΑ

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ”-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ

Η Μαρία Καρυστιανού υπήρξε για μια ακόμη φορά καταπέλτης αναφορικά με το έγκλημα στα Τέμπτη και τη δολοφονία αλλά και το μπάζωμα του τόπου του εγκλήματος.

«Η κυβέρνηση παραβιάζει κατάφωρα θεμελιώδεις αρχές του κράτους δικαίου» ανέφερε μεταξύ άλλων κάνοντας λόγο για «κυβερνητική εντολή συγκάλυψης». Η πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 2023» τόνισε «θα συνεχίζουμε να φωνάζουμε για δικαίωση» εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «θα μπει τέρμα στην συγκάλυψη, θέλουν δεν θέλουν». Δεν έκρυψε την οργή του για τους χειρισμούς του Μαξίμου και τόνισε πως «η κυβέρνηση προσβάλει την μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη» κάκιστους χειρισμούς και μεθοδεύσεις.

«Ζητάμε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να υποστηρίξει την αναφορά που καταθέσαμε για τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Μιλάμε με ακρίβεια για τη συγκάλυψη. Το έγκλημα των Τεμπών δε θα συγκαλυφθεί», ανέφερε προ ολίγων ημερών η κ. Καρυστιανού. «Μαζί με μας και 1.300.000 Έλληνες ζητούν την άρση της πολιτικής ασυλίας πίσω από την οποία καλύπτονται οι υπεύθυνοι για το τραγικό συμβάν», αναφέρει με τον αριθμό των υπογραφών στο ψήφισμα να μεγαλώνει μέρα με την μέρα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σοκάρουν οι νέες εικόνες από το ιερό προσκύνημα Αγίας Παρασκευής στα Τέμπη

evosmos

Έρχεται αύξηση εισφορών από το 2023 για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

evosmos

Ιωάννινα: Eντοπίστηκαν 12 Γερμανοί ορειβάτες που αγνοούνταν

evosmos

Leave a Comment