ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: ΝΕΚΡΟΣ 38ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΚΡΟΤΙΔΑ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ (ΦΩΤΟ)

Από μια τραγωδία σημαδεύτηκε η τελευταία ημέρα της Αποκριάς, στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Κυριακής (17/3), ένας άνδρας 38 ετών τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα κοντά στα πλευρά με συνέπεια να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της περιοχής.


IMG_20240318_123938Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του, τα οποία όμως ήταν τόσο σοβαρά με συνέπεια ο νεαρός άνδρας να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί εκτεταμένη αιμορραγία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κ. Μητσοτάκης: “Όλη η Ελλάδα είναι μπλε”

evosmos

Παγκράτι: Σκυλιά επιτέθηκαν σε Ιερέα – Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο

evosmos

Αυτά είναι τα “σύγχρονα μέσα” με τα οποία προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά

evosmos

Leave a Comment