LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Εκείνος 67, εκείνη 31: Ο Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του πήγαν έτσι στη Βίσση & όλοι σχολίασαν το ίδιο πράγμα

Μία βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα, το βράδυ της Τετάρτης. Τη φωτογραφία του ζευγαριού από εκδήλωση στην οποία τραγούδησε η Άννα Βίσση, ανάρτησε ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς.

Η ανάρτηση

Στο στιγμιότυπο, ο εφοπλιστής και η σύζυγός του ποζάρουν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι δίπλα στην Ελληνίδα σταρ. Η Δήμητρα Κούστα εντυπωσιάζει φορώντας ένα μίνι φόρεμα με λάμψεις που συνδύασε με λαμπερά κοσμήματα και λευκά πέδιλα.

Η Δήμητρα Μέρμηγκα γεννήθηκε στις 18 Απριλίου του 1992, σε ευκατάστατη οικογένεια. Πήγε σχολείο στου «Κωστέα – Γείτονα», ενώ ολοκλήρωσε σπουδές της στην Ιστορία της Τέχνης στο Deree College.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σοφία Βόσσου για Ηλία Λογοθέτη: Με αυτό το γέλιο θα σε θυμάμαι δάσκαλε αγαπημένε (ΦΩΤΟ)

evosmos

Το ωστικό κύμα της έκρηξης στη Νέα Αγχίαλο «παρέσυρε» δημοσιογράφο στον αέρα – Συγκλονιστικό βίντεο

evosmos

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

evosmos

Leave a Comment