ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης που βίαζε ο παππούς της: «Θα το πληρώσει και ας είμαι παιδί του»

Αποφασισμένη να τιμωρηθεί ο ίδιος ο πατέρας της, ο 78χρονος από το Κερατσίνι ο οποίος οδηγήθηκε στην φυλακή καθώς κατηγορείται ότι βίαζε την 14χρονη (σήμερα) εγγονή του από τα 9 της χρόνια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η γυναίκα ανέφερε αρχικά ότι μένει μακρά από τους γονείς της και όταν πήγαινε στο σπίτι των γονιών της διαπίστωνε ότι ο παππούς ήταν μόνος με την κόρη της σε ένα δωμάτιο.

«Ούτε καν φοβόταν αν θα έβγαινα από το δωμάτιο και έβλεπα κάτι. Το πρόσεχα πάρα πολύ το παιδί μου και να γίνει αυτό; Όχι, δεν το δέχομαι», ανέφερε.

Η μητέρα της 14χρονης μίλησε και για ένα περιστατικό με το παιδί που έδειξε την απέχθεια προς τον παππού της.

«Το 2022 είχα πάρει καλοκαιρινή άδεια και κατεβάσαμε με τον σύζυγο στο χωριό το παιδί. Όταν την πήρα τηλέφωνο και της είπα πως θα ερχόταν και ο παππούς και θα είστε στο ίδιο δωμάτιο, γιατί δεν υπήρχαν αλλού κρεβάτια, το κορίτσι δεν ήθελε. Το δεύτερο βράδυ που ήταν ο παππούς εκεί, πήγε σε μια φίλη της. Την είδε να κλαίει και της τα είπε όλα».

Η γυναίκα περιέγραψε και τις πρώτες στιγμές με την κόρη της όταν έγιναν οι αποκαλύψεις.

«Άνοιξε η γη και με κατάπιε. Δεν ήξερα πώς να του φερθώ του παιδιού μου. Το έβλεπα κι έκλαιγε κι έτρεμε. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ντρεπόμουν να το πάρω αγκαλιά. Δεν ήξερα πώς να του φερθώ. Της είπα “μη στεναχωριέσαι. Ό,τι είναι να περάσουμε θα το περάσουμε οι τρεις μας”».

Η μητέρα του θύματος πήρε τηλέφωνο τον 78χρονο και τον απείλησε ενώ μιλάει και για την δική του αντίδραση.

«Όταν το έμαθα τον πήρα τηλέφωνο και τον απείλησα. Αντί να μου πει “ελάτε να μιλήσουμε”, εξαφανίστηκε. Έφυγε. Ούτε τηλέφωνο να με πάρει ξανά. Μου έδειξε την ενοχή του. Τα αδέλφια μου δεν το πιστεύουν. Κανένα από τα τέσσερα αδέλφια μου δεν με πήρε ένα τηλέφωνο. Ήρθαν μόνο την πρώτη φορά για να μάθουν. Ό,τι είναι, θα το πληρώσει κι ας είμαι το παιδί του».

Η μητέρα δεν θέλησε να απαντήσει στην ερώτηση αν ο 78χρνος κακοποιούσε την ίδια ή την μητέρα της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ενα πιάτο ζεστό φαγητό για τους άστεγους της Θεσσαλονίκης

evosmos

Έρχεται δύσκολος χειμώνας! Ακριβαίνει το πετρέλαιο κίνησης

evosmos

Αυτή είναι η 22χρονη αστυνομικός που συνελήφθη μετά την επιχείρηση στου Ζωγράφου – Είχε δεσμό με κακοποιό

evosmos

Leave a Comment