ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Νέα επίθεση Ερντογάν κατά Μητσοτάκη: «Τα λόγια σου είναι γεμάτα ψέματα»!

Νέα επίθεση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογ’αν πριν λίγη ώρα μιλώντας σε εκδήλωση με την ονομασία «Συνάντηση Νέων» που πραγματοποιήθηκε’ στην πόλη Βαν.

Ο Τούρκος πρόεδρος απευθυνόμενος σε πρώτο πρόσωπο στον έλληνα πρωθυπουργό τον κατηγόρησε ότι του είπε ψέματα στην συνάντηση που είχαν στην Κωνσταντινούπολη, ενώ ταυτόχρονα κατηγόρησε την Ελλάδα ότι δεν έχει κάνει τίποτα υπερ της Ουκρανίας!

Είπε πιο συγκεκριμένα ο Ερντογάν:

«Δεν μασάμε κ.Μητσοτάκη»

«Μου είπε ο Μητσοτάκης: Δεν θα κάνουμε πλέον δηλώσεις κατά της Τουρκίας από εδώ και πέρα. Δεν έχουμε κάτι νέο να πούμε. Πιστέψαμε στα λόγια αυτού του άντρα.

Όχι για χάρη του μη ανθρώπου. Του είπα: Θα σε φιλοξενήσω στην έπαυλη Vahdettin. Θα συνεννοηθούμε στο δείπνο. Μετά από αυτό, ας μιλήσουμε μεταξύ μας.

ΕΝΤΑΞΕΙ. Πέρασαν 2-3 εβδομάδες. Πήγατε στις ΗΠΑ, Κάνατε ομιλία στη Γερουσία, κατά των τουρκικών F-16», είπε ο Ερντογάν για να συνεχίσει:

«Φτιάξατε 4,5 αμερικανικές βάσεις. Ό,τι έστησαν αυτοί δηλαδή. Όταν ρωτάμε τι κάνουν αυτές οι βάσεις, μας λένε είναι «κατά των Ρώσων».

Τι έχεις κάνει στην Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας;

Τα λόγια σου είναι γεμάτα ψέματα.

Η Δύση δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη. Έχουν καθυστερήσει την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ από το 1963. Δεν υπάρχει ειλικρίνεια σε αυτούς. Η ακεραιότητα είναι στο έθνος μας και μόνο», κατέληξε ο Τούρκος πρόεδρος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βίντεο “ντοκουμέντο” που δείχνει την ανομία που επικρατεί! Συμμορία λήστευε υπό την απειλή μαχαιριού επιβάτες στο Μετρό

evosmos

ΕΠΙΚΟ! Πέταξε τα στήθη της έξω σε πανηγύρι και ο οργανοπαίκτης έπαιζε… κλαρίνο (Βίντεο)

evosmos

Ο Γρηγόρης Βαλτινός κατακεραυνώνει το Survivor: «Ένας λαός που πεινά, αποθεώνει την αηδία »

evosmos

Leave a Comment