ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος για τον πατέρα δύο παιδιών που «έσβησε» τα ξημερώματα στην άσφαλτο

«Μουδιασμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας, από την είδηση του χαμού του 49χρονου Νίκου Δουλδούρη, ο οποίος τα ξημερώματα ενεπλάκη σε τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με μία νταλίκα. Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός ότι το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 4:20 το πρωί στο δρόμο Λαμίας – Στυλίδας, στη διασταύρωση της ΒΙ.ΠΕ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 49χρονος Νίκος με το ασημί Hyundai Getz κινούταν από Στυλίδα προς Λαμία, όταν την ίδια στιγμή ένα φορτηγό με συρόμενο βγήκε από τον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ. επιχειρώντας να στρίψει προς Στυλίδα. Το ασημί Hyundai «καρφώθηκε» στο συρόμενο, στην πίσω πλευρά της νταλίκας με αποτέλεσμα το μπροστινό μέρος του να διαλυθεί κυριολεκτικά.

Οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και χρειάστηκε να κόψουν την πόρτα του οδηγού για να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα μέσα από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου, αλλά ήταν πολύ αργά, αφού είχε καταλήξει.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Διοικητής της Τροχαίας Λαμίας Ανδρέας Κυρίτσης, το Τμήμα του οποίου έχει αναλάβει την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φοβερό τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή σε έναν νέο άνθρωπο.

Ο 49χρονος Στυλιδιώτης ήταν πατέρας δύο παιδιών και πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Ήταν επαγγελματίας δύτης και πολλά χρόνια τώρα βουτούσε στον Μαλιακό και βόρειο Ευβοϊκό για κυδώνια και άλλα θαλασσινά του βυθού.

«Έφυγε πολύ άδικα ένα από τα καλύτερα παιδιά της Στυλίδας…Ο Νίκος ήταν ένας πολύ ήσυχος άνθρωπος, ευγενικός, ευαίσθητος, εργατικός. Λόγω του χαρακτήρα του όσοι τον γνώριζαν τον αγαπούσαν γιατί ποτέ δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα. Πολύ κρίμα να φύγει έτσι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ξημέρωσε μαύρη Κυριακή για τη Στυλίδα…» είπε ένας από τους φίλους του Νίκου βαθιά συντετριμμένος.

Ο 42χρονος οδηγός της νταλίκας συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Λαμίας, που διενεργούν προανάκριση για το συμβάν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πυροβολισμοί Γκάζι: Ευχάριστα νέα για την υγεία του 34χρονου – Αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

evosmos

Δάκρυσε και ο Θεός παραμονή Χριστουγέννων: «Έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων ο μικρός Κυριάκος

evosmos

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ 59ΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ – ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

evosmos

Leave a Comment