ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία: Βραβεία θα απονεμηθούν στον σκύλο και τον εκπαιδευτή που εντόπισαν τον «Μπάμπη»

Την καθοριστικής σημασίας συμβολή των ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών στις έρευνες εντοπισμού της σορού του 31χρονου Μπάμπη, που αγνοείτο από τις 4 Ιανουαρίου, εξαίρει η Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία.

Εστιάζει ειδικότερα στον Βελγικό Ποιμενικό της Ομάδας Anubis K9P που σε «άκρως δύσκολες συνθήκες βαλτώδους περιοχής», όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, εντόπισε τη σορό του δολοφονημένου 31χρονου Μπάμπη.

«Ένας σκύλος ξεπέρασε σε δυνατότητες 20ήμερων ερευνών, όλες τις σχετικές ανιχνευτικές ανθρώπινες έρευνες, τεχνολογίες, ομάδες» προστίθεται δε.

«Η Ελληνική Φιλοζωϊκή θα τιμήσει σε πρώτη ευκαιρία απονομής βραβείων δεόντως τον σκύλο ανιχνευτή, τον εκπαιδευτή του και την εθελοντική ομάδα του» συμπληρώνεται.

Η φιλοζωϊκή ομάδα εκφράζει τα συγχαρητήριά της για τις προσπάθειες και των τριών συνολικά σκύλων που συμμετείχαν στις έρευνες ενώ συλλυπάται την οικογένεια του άτυχου θύματος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ: ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ – ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

evosmos

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ: ΦΛΩΡΟΣ! ΖΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ “ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΑ” ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

evosmos

ΘΡΙΛΕΡ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ANΤONOV ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ – ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΧΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ – ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment