ΕΛΛΑΔΑ

ΕΜΕΤΙΚΟΣ: Ο Παύλος Χαϊκάλης για Μίχο – «Φταίει ο Κρόνος, είναι εποχή που θέλει σεξ»

Ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης ανέλαβε τον ρόλο του αστρολόγου και ανέλυσε αστρολογικά τον χάρτη του ανθρώπου που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο, του παιδοβιαστή και κομματάρχη της ΝΔ, Ηλία Μίχου.

Όπως ο ίδιος σχολίασε «Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ, Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον θα πέσει στα μαλακά».

Όπως ήταν φυσικό, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε: «Ρε Παύλο, ρε Παύλο ειλικρινά σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον. Δεν μπορεί να λες αυτά τα πράγματα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας»

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έγκλημα Γιώργος Σκιαδόπουλος: 25 χρόνια μετά τη δολοφονία της Τζούλι Σκάλι είναι παντρεμένος και επιχειρηματίας

evosmos

Washington Post: Οι διαπραγματεύσεις Ελλάδας – ΗΠΑ, η πίεση από Γερμανία και ΗΠΑ και τ’ «αγκάθια» για Μητσοτάκη – Ερντογάν

evosmos

EE & Βερολίνο «τελειώνουν» τον East Med με διακοπή χρηματοδότησης: «Μολύνει το περιβάλλον φτιάξτε αιολικά πάρκα»

evosmos

Leave a Comment