ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Εμμανουήλ Καραλής: Το απίθανο άλμα που τον έστειλε στο βάθρο του επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου

Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο κορυφαίος Έλληνας επικοντιστής κατάφερε να βρεθεί στους τρεις κορυφαίους του κόσμου με ένα τρομερό άλμα στα 5.85. Συνεχίζεται η μάχη για το χρυσό μετάλλιο.

Μετά την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε ακόμα ένα μεγάλο βήμα. Κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας έναν τρομερό τελικό στο επί κοντώ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να περάσει τα 5.85, μία επίδοση που ήταν αρκετή για να τον φέρει στα μετάλλια, καθώς μόνο δύο αθλητές μπόρεσαν να ξεπεράσουν το ίδιο όριο. Ο ανίκητος Ντουμπλάντις και ο Αμερικανός Κέντρικς.

Το απίθανο άλμα που τον έστειλε στα μετάλλια:

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η καλύτερη επίδοση του Εμμανουήλ Καραλή. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει το εθνικό ρεκόρ με άλμα στα 5.86μ. από το 2023 στο ΣΕΦ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Β.Κωστέτσος: «Οι Μικρασιάτες Έλληνες δεν είναι το ίδιο με τους λαθρομετανάστες – Θα λέω τη γνώμη μου και θα την σέβεστε»

evosmos

Αλλαγές από την ΕΕ: Κάνει αποδεκτά τα πιστοποιητικά ανάρρωσης ακόμα και με θετικό rapid-test

evosmos

Άνοιξε το καπό του ταξί της και βρήκε… φίδι!

evosmos

Leave a Comment