ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών για το νεκρό έμβρυο

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το νεκρό έμβρυο που εντοπίστηκε στα Εξάρχεια, το μεσημέρι της Δευτέρας (26/2) στην αποχέτευση κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».

Ο υπάλληλος καθαριότητας σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ενημέρωσε σχετικά τους υπεύθυνους της ΜΚΟ, οι οποίοι του είπαν ότι θα φροντίσουν σχετικά και θα τοποθετήσουν την σορό σε ένα κουτί.

Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το μακάβριο εύρημα του τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.

Τελικά το έμβρυο το έβγαλαν από τον υπόνομο οι υπεύθυνοι της δομής και το έβαλαν σε ένα ειδικό ψυγείο και το πρωί θα ενημέρωναν την ιατροδικαστική υπηρεσία.

Ο γιατρός και η κοινωνική λειτουργός κατέθεσαν πως σε καθημερινή βάση γυναίκες σε εγκυμοσύνη επισκέπτονται τη δομή για να εξεταστούν. Μάλιστα δεν αποκλείουν κάποια από αυτές να γέννησε το παιδί στην τουαλέτα και μετά να έφυγε.

Ο εισαγγελέας διέταξε νεκροψία-νεκροτομή ενώ έδωσε εντολή να κληθούν την Τρίτη (26/02/2024) όλες οι γυναίκες που τα ονόματά τους βρίσκονταν στην λίστα με τους επισκέπτες της δομής.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πάνος Κιάμος: «Παντρεύτηκα, έκανα τρία παιδιά και χώρισα, αλλά δεν μάθατε κάτι»

evosmos

Συνελήφθη στην Πάτρα γνωστός αντιεξουσιαστής για ηγετικό ρόλο σε τρομοκρατική οργάνωση – Τι τον “έκαψε”

evosmos

«Πως θα ζήσω κ. Μητσοτάκη»; Με 700 ευρώ σύνταξη, πρέπει να πληρώσει 785 ευρώ ρεύμα! Αυτή την επιστολή στον Πρωθυπουργό πρέπει να την διαβάσουν ΟΛΟΙ

evosmos

Leave a Comment