ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ! Η φρεγάτα «Ύδρα» αναχώρησε για την Ερυθρά Θάλασσα

Απέπλευσε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Δευτέρας (26/02/2024), από τον ναύσταθμο της Σαλαμίνας, η φρεγάτα «Ύδρα» για την Ερυθρά Θάλασσα επισημοποιώντας την εμπλοκή της χώρας σε έναν πόλεμο που δεν μας αφορά, ούτε μας συμφέρει να εμπλακούμε.

Η φρεγάτα «Ύδρα» συμμετάσχει, στην ευρωπαϊκή επιχείρηση «Ασπίδες» στην Ερυθρά Θάλασσα, όπως αποφασίστηκε από το ΚΥΣΕΑ, που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό.

Πρώτος προορισμός της φρεγάτας «Ύδρα« θα είναι ο ναύσταθμος της Κρήτης για λίγες ώρες και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το μακρύ της ταξίδι επί τρεις μήνες για να ενταχθεί στην ευρωπαϊκή αρμάδα των «Ασπίδων», συμμετέχοντας στην προστασία των εμπορικών πλοίων, πολλά από τα οποία είναι ελληνόκτητα και περνούν από την Ερυθρά Θάλασσα, κινδυνεύοντας πολλές φορές από τις επιθέσεις των ανταρτών Χούθι.

Ας ελπίσουμε ότι τα ηρωικά στελέχη μας, θα γυρίσουν χωρίς να εμπλακούν σε οποιαδήποτε ένταση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κάρπαθος: Λιμενικοί βούτηξαν στη θάλασσα και έσωσαν 87χρονη – Καλούσε σε βοήθεια

evosmos

Κορωνοϊός: «Έσπασε το φράγμα» των 10.000 κρουσμάτων – Σε καραντίνα γηροκομείο στο Μοσχάτο

evosmos

Νέο “χτύπημα” από την Αφροδίτη Λατινοπούλου κατά γνωστού παρουσιαστή να «αποκτήσει» παιδί: «Θα βρω μία φριτέζα να γεννήσω πατάτες τηγανιτές»

evosmos

Leave a Comment