ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 22χρονης από τα Χανιά – Στις 12 Δεκεμβρίου χάθηκαν τα ίχνη της (ΦΩΤΟ)

Missing alert εκδόθηκε σήμερα, Τρίτη 9/1/24, για την εξαφάνιση μιας 22χρονης κοπέλας από τα Χανιά της Κρήτης, παρά το γεγονός ότι τα ίχνη της χάθηκαν το βράδυ της 12ης Δεκεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», πρόκειται για την Παλόμα Ζερελλάρι, με ύψος 1.65 μ., κανονικό βάρος, πυρόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια, η οποία την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πολύχρωμο πουκάμισο και ροζ μπλούζα.

 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 08/01/24 για την εξαφάνιση της και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα Χριστούγεννα

evosmos

Ιωάννινα: Eντοπίστηκαν 12 Γερμανοί ορειβάτες που αγνοούνταν

evosmos

EKTAKTO – NEKΡΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑ 22ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΜΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment