ΕΛΛΑΔΑ

Εξοργισμένος ο Θεόδωρος Κολυδάς: «Συγγνώμη για την απαράδεκτη πρόβλεψη του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου!»

Εξοργισμένος με τον υπεύθυνο που εξέδωσε ανακοίνωση για πρόγνωση πολλών ημερών είναι ο Διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου, Θεόδωρος Κολυδάς.

Με δημόσια ανάρτησή του προειδοποιεί ότι «θα ακολουθηθούν οι διοικητικές διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο» για την πρόγνωση που ξεκινούσε από την Κυριακή έως την επόμενη Πέμπτη, στην οποία αναφερόταν ότι θα υπάρξουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες σε Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, νησιά βορείου και ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη, αλλά και ότι θα υπάρξει χιονόπτωση στα στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

«Ως Διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ζητώ προσωπικά συγνώμη για την απαράδεκτη “πρόγνωση” πολλών ημερών που εκδόθηκε και διαβιβάστηκε στους πολίτες σήμερα το μεσημέρι. Θα ακολουθηθούν οι διοικητικές διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο» έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Κολυδάς.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Παράτησε το τραγούδι, έγινε γιατρός σε νησί 40 κατοίκων: Μόνιμα στα Αντικύθηρα ζει πλέον ο Νίκος Μίχας του Fame Story (video-photos)

evosmos

«Αντάρτικο» στην ΚΟ της ΝΔ για τα Σκόπια: Πάγωσαν τρεις συμφωνίες γιατί θα καταψηφιζόταν το νομοσχέδιο

evosmos

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΛΥΜΠΕΡΗ: “Δύο χρόνια οι Αμερικανοί μας πίεζαν να μην επεκτείνουμε τα χωρικά ύδατα στα 12 ν.μ”!

evosmos

Leave a Comment