ΕΛΛΑΔΑ

Μαριάννα Τουμασάτου για τους ανεμβολίαστους: «Αν κάνει κάποιος τεστ, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να μην έχει covid από εμάς τους εμβολιασμένους»

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε στο «Πρωινό» και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.
«Εγώ έχω εμβολιαστεί. Δεν έκανα ακόμα τρίτη δόση. Δεν είναι η ώρα της, αλλά θα την κάνω. Ο Αλέξανδρος (ο σύζυγός της) έχει κάνει το πρώτο εμβόλιο. Εγώ δεν νομίζω ότι θέλουμε να εμβολιαστεί το παιδί. Είναι ένα εμβόλιο που δεν έχει δείξει ακόμα πολλά πράγματα.
Δεν θέλω να έχω άποψη για κανένα άλλο παιδί πλην του δικού μου. Δεν είμαι της γνώμης κάνε εμβόλιο ή μη κάνεις εμβόλιο. Είναι μια ευθύνη που οφείλει ο καθένας να πάρει για τον εαυτό του χωρίς να επεμβαίνει κανείς επ’ αυτού» δήλωσε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου για τον εμβολιασμό κατά της Covid-19.

Όσον αφορά το γεγονός ότι η πρόσβαση στο θέατρο επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους, σημείωσε: «Εγώ θεωρώ ότι όποιος θέλει να εμβολιαστεί, να εμβολιαστεί, όποιος δεν θέλει, να μη το κάνει. Απλά μπορεί να φέρνει τα αντίστοιχα διαπιστευτήρια όχι του εμβολίου, αλλά του τεστ που δηλώνει ότι έρχεται όσο το δυνατόν πιο ασφαλής στον επαγγελματικό του χώρο.

Στο κάτω-κάτω αν κάνει κάποιος τεστ, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να μην έχει κορωνοό από εμάς τους εμβολιασμένους. Θέλει φροντίδα από όλους μας».

«Έχεις κάθε δικαίωμα να μη θέλεις το εμβόλιο. Αυτό το υποχρεωτικό και το τιμωριτικό ούτε εγώ το θέλω. Ή πείσε με να το κάνω ή άσε με να αποφασίσω για το τι θέλω. Απλά μη μου λες να μη το κάνω, δε σου λέω να το κάνεις» υποστήριξε η Μαριάννα Τουμασάτου, εκφράζοντας έντονα την αντίδρασή της τόσο στο χρηματικό ποσό που δινόταν στους νέους για να το κάνουν, όσο και στα πρόστιμα σε όσους αρνούνταν να εμβολιαστούν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Όταν είμαι σε κίνηση στο δρόμο, βάζω δυνατά με ανοιχτά παράθυρα ψαλμούς»

evosmos

Επίθεση με οξύ: Η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση ένα μήνα πριν – Ιωάννα: «Τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο»

evosmos

Μαύρος (MRB) για Κασσελάκη: Στον ΣΥΡΙΖΑ το «έργο» δεν πήγαινε καλά και το άλλαξαν – Περιμένω μεγάλες ανατροπές

evosmos

Leave a Comment