ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με σφυρί σε είσοδο πιτσαρίας στην Θεσσαλονίκη – «Με χτυπούσαν μπροστά στην σύζυγο και στον πατέρα μου»

Ένας 40χρονος δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες στο Πρόχωμα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα ένας εξ αυτών φέρεται να το χτύπησε στο κεφάλι με σφυρί.

Οι φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης στη Θεσσαλονίκη, έστησαν όπως λέει το θύμα, ενέδρα κοντά στην πιτσαρία που λίγο νωρίτερα έτρωγαν σε διπλανά τραπέζια. Αιτία ένας διαπληκτισμός που υπήρξε. Οι δύο άντρες έφυγαν και περίμεναν τον 40χρονο να βγει.

Όταν συνέβη αυτό κινήθηκαν εναντίον του και άρχισαν να τον χτυπούν, μπροστά στην σύζυγο και στον πατέρα του. Μεταφέρθηκε αιμόφυρτος σε νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του. Οι αστυνομικοί έχουν ήδη καταφέρει να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες στον έναν από τους δύο άντρες που του επιτέθηκαν.

Με τη ζωή του παραλίγο να πληρώσει διένεξη που είχε με θαμώνες πιτσαρίας περίπου στις 02:00 τη νύχτα, ένας πολίτης, ο οποίος έτρωγε στο κατάστημα με την οικογένεια του, όταν για ασήμαντη αφορμή καβγάδισε με δύο άτομα (ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός) και στη συνέχεια δέχτηκε επίθεση με σφυρί στο κεφάλι.

Όπως εξηγεί ο ίδιος στο grtimes.gr, από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου νοσηλεύεται, μετά τον καβγά οι δύο άντρες του έστησαν καρτέρι έξω από το μαγαζί και περίμεναν να βγει. «Όταν με είδαν να βγαίνω όρμησαν αμέσως, ο ένας με κρατούσε και ο άλλος με χτύπησε με το σφυρί στο κεφάλι τρείς φορές» περιγράφει το θύμα της επίθεσης.

Επιπλέον, όπως εξηγεί ο ίδιος, η επίθεση έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του και του πατέρα του. «Όταν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να αμυνθώ ξαναμπήκα στο μαγαζί αιμόφυρτος και αυτοί παρέμειναν έξω και περίμεναν με σκοπό να συνεχίσουν την επίθεση. Κάποια στιγμή ο αλλοδαπός μπήκε εκ νέου στο μαγαζί και πήρε ένα μαχαίρι με σκοπό να με τραυματίσει, αλλά δεν μπορούσε να κινηθεί στο μέρος μου, καθώς υπήρχε κόσμος γύρω μου» τόνισε το θύμα.

Στο σημείο λίγο αργότερα έφτασε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ενός δράστη της επίθεσης (αλλοδαπού), ενώ ο δεύτερος διέφυγε της σύλληψης.

Το θύμα της επίθεσης παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου υπεβλήθη σε αξονική και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ όπως διευκρίνισε ο ίδιος υποβλήθηκε αυτεπάγγελτα μήνυση κατά των δραστών και μόλις πάρει εξιτήριο θα κινήσει τις διαδικασίες νομικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ ο δεύτερος δράστης αναζητείται από την ΕΛΑΣ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

28η Οκτωβρίου: Αυτός είναι ο πιλότος της Ομάδας ΖΕΥΣ που θα «σκίσει» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης

evosmos

Σέρρες: Απίστευτη ανατροπή με τον «βιασμό» της 20χρονης! «Ήθελα να εκδικηθώ τον πρώην άντρα μου για τον χωρισμό μας!»

evosmos

ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ – ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ – ΔΥΟ ΝΕΑ ΜΕΤΩΠΑ ΣΕ ΑΡΑΞΟ ΚΑΙ ΑΧΑΪΑ

evosmos

Leave a Comment