ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Άρη Πορτοσάλτε

Η επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε – η δεύτερη φέτος – αποδεικνύει πως η εγκληματική οργάνωση της αριστεράς δεν αντιπαρατίθεται σε ιδέες, αλλά σε πρόσωπα, προσπαθώντας να τα εκφοβίσει. Κάποιες άλλες εποχές ο “αντιδραστικός” θα καταδικαζόταν από το λαϊκό δικαστήριο, αυτό που θέλει να ανασυστήσει το ΚΚΕ, και θα βρισκόταν στον πάτο κάποια πηγάδας. Τυχεροί είμαστε (ακόμα).

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ καταδικάζει τη φασιστική επίθεση και συγχαίρει τον Άρη Πορτοσάλτε για τη σθεναρή αντίστασή του απέναντι σε κάθε μορφής ολοκληρωτισμό ή ολοκληρωτική αντίληψη, απ’ όπου κι αν εκπορεύεται.

Ωστόσο δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε τη διπρόσωπη στάση των συστημικών κομμάτων και κυρίως της ΝΔ. Καταδικάζουν – και σωστά – την επίθεση (με φέιγ-βολάν και μπογιές) στον δημοσιογράφο, αλλά όταν ο πρόεδρος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Θάνος Τζήμερος, υφίσταται επιθέσεις με βόμβες που του πυρπολούν το σπίτι ή σωματικές επιθέσεις από τους τραμπούκους του ΚΚΕ, τα κόμματα του “δημοκρατικού τόξου” δεν βλέπουν, δεν ακούν, δεν ξέρουν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ανατpοπή στη Γλυφάδα: Λέει «όχι» σε κατάθεση η Δέσποινα Καρνέση – Tο κρuφό μuστικό και η πραγματική σχέση

evosmos

Ελαιόλαδο: Συνεχίζεται το ράλι τιμών στο ράφι

evosmos

Σε αυτοκίνητα, παγκάκια και σε σκηνές στην παραλία κοιμούνται οι εκπαιδευτικοί των σχολείων στη Σαντορίνη – Επιστολή διαμαρτυρίας

evosmos

Leave a Comment