ΕΛΛΑΔΑ

Επανήλθε δριμύτερος ο Γ.Α. Παπανδρέου: Αποποινικοποίηση Κάνναβης και μέτοχοι στο Facebook οι προτάσεις του

Μια πρόταση-έκπληξη έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αlpha και αναφέρθηκε σε «μοντέλο αυτοδιαχείρισης των δεδομένων» του Facebook. Επανέφερε, μάλιστα, μια παλιότερη πρότασή του για αποποινικοποίηση της κάνναβης.

«Η κάνναβη θα έπρεπε να αποποινικοποιηθεί. Είναι τραγικό ότι όλα αυτά τα αφήνουμε στα χέρια μιας μαφίας και μιας παραοικονομίας. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα με τη φαρμακευτική κάνναβη, διότι έχει αποδειχθεί ότι έχει ευεργετικές επιδράσεις σε διάφορες ασθένειες. Η ψυχαγωγική κάνναβη πρέπει να αποποινικοποιηθεί. Η χώρα θα μπορούσε να έχει τεράστια έσοδα από την παραγωγή και την πώληση, αλλά με έλεγχο», είπε.

Στο Twitter πάντως που ανέβασε τις συγκεκριμένες προτάσεις του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έχει στηθεί ένα ένα μικρό γλέντι με πολλούς από τους ακόλουθους του Γ. Α. Παπανδρέου να θεωρούν ότι τον πείραξαν οι αναθυμιάσεις(και δεν εννοούν της βενζίνης…).

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σε σοκ η Δαρμουσλή μετά τον εμπρησμό στο εστιατόριο του συζύγου της – Αναλαμβάνει το τμήμα εκβιαστών. Τα κυκλώματα της νύχτας δρουν ανενόχλητα!

evosmos

Αυτή είναι η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή ανήλικης στη Θεσσαλονικη

evosmos

Ημαθία: Έφοδος αστυνομικών σε Ιερό Ναό – Επέβαλλαν πρόστιμα 2.100€!

evosmos

Leave a Comment