ΕΛΛΑΔΑ

“ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ; – ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ!” – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ! ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΠΕΙΔΗ… – ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση, όπου ένας 70χρονος Αιγύπτιος δολοφόνησε τρία άτομα και αυτοκτόνησε.

Ενώ αρχικά ο λόγος της δολοφονίας φαινόταν πως ήταν η απόλυση του Αιγύπτιου, η οποία έγινε πριν από ένα περίπου χρόνο, σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος του πρωτοφανούς μακελειού είναι άλλος.

Ποιος; Η έξωση του 70χρονου από το σπίτι όπου έμενε και το οποίο του είχε παραχωρηθεί από την οικογένεια Καρνέση. Μάλιστα, ο Αιγύπτιος ειδοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας πως πρέπει να φύγει από το σπίτι, κάτι το οποίο όπλισε το χέρι του και έφτασε στο μακελειό.

Επειδή απολύθηκε πήγε να τους εκδικηθεί; – Κάτι άλλο του έχουν κάνει»

Ένας 70χρονος εισέβαλε σε κατάσταση αμόκ και με μια καραμπίνα έσπειρε τον θάνατο στην ναυτιλιακή του Καρνέση στη Γλυφάδα.

Ο δράστης ήταν Αιγύπτιος στην καταγωγή, 70 ετών και όλοι στην εταιρεία τον φώναζαν Άρη. Εργαζόταν για 30 χρόνια ως επιστάτης τόσο στην επιχείρηση όσο και στην παραθεριστική κατοικία της οικογένειας στο Τραγονήσι.

Κάτοικος στο Μαρμάρι που φιλοξενούσε κατά καιρούς τον 70χρονο δράστη μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Έχουμε μείνει εδώ πέρα, ‘’παγωτό’’ όλοι. Βοηθούσε όλο τον κόσμο, φτωχούς, οι ομάδες, το ένα το άλλο. Έβλεπε στην τηλεόραση τα περιστατικά που γίνονται κάτω εκεί στην Ράφα και από εδώ και από εκεί και έκλαιγε: ‘’κλείσε την τηλεόραση’’, έλεγε. Εμάς ο άνθρωπος αυτός ήταν αδελφός μας. Ήταν της οικογένειας μας, τον ξέρω από το 1987 που πρωτοήρθαν εδώ, να αγοράσουν τα νησιά αυτή η εταιρεία. Απολύθηκε, πήρε την αποζημίωση του και την άλλη μέρα, τον προσέλαβε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, τον ξαναπήρε στην εταιρεία. Επειδή απολύθηκε πήγε να τους εκδικηθεί; Δεν υπάρχει αυτό, ξέχασε το. Κάτι άλλο του έχουν κάνει, κάτι άλλο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν εδώ στα νησιά και δίπλα στο μεγάλο αφεντικό πολύ. Είναι τόσο καιρό αυτή η απόλυση. Είναι εδώ και κανένα χρόνο αυτή η απόλυση που έχει γίνει. Απολύθηκε από την εταιρεία που ελέγχουν αυτοί οι δύο που σκότωσε πήρε αποζημίωση και μετά τον προσλάβαν στην άλλη εταιρεία κανονικά ο καπετάν Σπύρος ο Καρνέσης πάλι, δεν είναι θέμα, το θέμα αυτό. Κάτι έχει γίνει που κάνεις δεν το ξέρει».

Αυτός είναι ο 75χρονος δράστης της επίθεσης

Ο εργαζόμενος στην εταιρεία της οικογένειας Καρνέση ήταν αυτός που την ξεκλήρισε δολοφονώντας την Μαρία Καρνέση αλλά και τον σύζυγό της Αντώνη Βλασσάκη και τον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη

Ένας 70χρονος εισέβαλε σε κατάσταση αμόκ και με μια καραμπίνα έσπειρε τον θάνατο στην ναυτιλιακή του Καρνέση στη Γλυφάδα. Ο δράστης ήταν Αιγύπτιος στην καταγωγή, 75 ετών και όλοι στην εταιρεία τον φώναζαν Άρη. Εργαζόταν για 30 χρόνια ως επιστάτης τόσο στην επιχείρηση όσο και στην παραθεριστική κατοικία της οικογένειας στο Τραγονήσι.

Ο Νικόλαος Τσαλιαγκός ,πρόεδρος της κοινότητας Μαρμαρίου δήλωσε: «Πάνω από 30 χρόνια, 35, 40. Ήταν στο νησί του Καρνέση επιστάτης. Κοίταγε το νησί, έκανε τον καπετάνιο, το πλήρωμα πρόσεχε που κάνουν δουλειά στο νησί, φρόντιζε τα σπίτια. Πάντα έμενε εδώ στην περιοχή μονίμως ήταν εδώ».

Ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης για την εφοπλιστική οικογένεια για την οποία δούλευε πάνω από 30 χρόνια. Ήταν ο άνθρωπος που έμενε πίσω και στο Τραγονήσι και είχε τον έλεγχο των πάντων στο νησί.

Συμπλήρωσε ο πρόεδρος κοινότητας Μαρμαρίου: «Έμενε μέσα στους Πεταλιούς και απορώ γι’ αυτό γιατί αυτός ήταν, δηλαδή με τα αφεντικά ήταν μονίμως έτσι πολύ καλός μεταξύ τους, τους αγάπαγε, τους έκανε. Πώς έγινε αυτό δεν καταλαβαίνω. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι αυτός ο άνθρωπος σκότωσε αυτούς τους ανθρώπους. Τα πάντα, έβγαινε, έμπαινε, πλήρωνε, τα πάντα, ανεξέλεγκτος, δεν του κάνανε έλεγχο. Αυτός τους πήγαινε. Ερχόντουσαν στο Μαρμάρι με το καράβι και τους έπαιρνε με το γρήγορο, με το σκάφος και τους πήγαινε στους Πεταλιούς. Τους πρόσεχε πάρα πολύ, ήταν άνθρωπος, άνθρωπος τους».

Τον περιγράφει ως έναν άνθρωπο φιλήσυχο που ποτέ δεν έφερνε αντιρρήσεις και αγόγγυστα εκτελούσε τις δουλειές. Πριν λίγο καιρό απολύθηκε χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστοί οι λόγοι.

«Καλός άνθρωπος, ήρεμος, ήσυχος. Όποιος του ζήταγε βοήθεια, βοηθούσε. Ήταν πολύ ήρεμος άνθρωπος».

Όπως λέει, τελευταία φορά που τον είδε στο νησί ήταν πριν ένα μήνα με εργαζόμενους και αυτόπτες μάρτυρες του μακελειού να λένε πως ο 70χρονος φώναζε σε όλους να φύγουν από μπροστά τους και πως στόχος του ήταν μόνο τα αφεντικά.

ΣΠΥΡΟΣ

Σπύρος Καρνέσης: Δεν έχει καμία σχέση το τριπλό φονικό με την ενδοοικογενειακή μας διαφορά

Να μη συσχετίζεται το τριπλό φονικό στη Γλυφάδα με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση- εννοώντας τις ενδοοικογενειακές τους διαφορές, ζητά ο καπετάν Σπύρος Καρνέσης με γραπτή του δήλωση. Ο κ.Καρνέσης τονίζει ότι τόσο εκείνος, όσο και η οικογένειά του είναι συντετριμμένοι από το τριπλό φονικό με θύματα την αδελφή του Μαρία, τον γαμπρό του Αντώνη Βλασσάκη και τον συνεργάτη του Ηλία Κουκουλάρη. Ο κ.Καρνέσης ζητά τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών.

H πλήρης δήλωση του κ.Καρνέση ακολουθεί:

Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας και οδήγησε στην απώλεια της αδελφής μου Μαρίας, του γαμπρού μου Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη μας Ηλία Κουκουλάρη.
Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση.

Καπτα-Σπύρος Καρνέσης

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σάλος στα Χανιά: Συνελήφθη 27χρονος επιχειρηματίας για βιασμό 19χρονης

evosmos

Η Ελένη φεύγει, ο Ανδρέας (ξανα)έρχεται

evosmos

Σε φυλάκιση 27 ετών καταδικάστηκε ο ιερέας που βίαζε παιδιά και τα βιντεοσκοπούσε

evosmos

Leave a Comment