ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ! ΜΑΤ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΟΤΟΥ-ΛΑΜΨΗΣ ΣΤΗΝ «ΟΥΡΑ» ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ – ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΘΥΜΑΤΩΝ

Σήμερα, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τα τρία χρόνια από τη φονική τραγωδία στα Τέμπη στην πλατεία Συντάγματος, η ειρηνική συγκέντρωση μετατράπηκε σε ένταση και επεισόδια, όταν ομάδες κουκουλοφόρων, οι γνωστοί «μπαχαλάκηδες», προκάλεσαν φθορές, εκτόξευσαν πέτρες και αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις και επιχείρησαν να διασπάσουν τον κύριο όγκο των διαδηλωτών.

Η αστυνομία απάντησε με κρότου‑λάμψης και περιορισμένη χρήση χημικών, ενώ έγιναν εκατοντάδες προσαγωγές και τουλάχιστον τρεις συλλήψεις, εντοπίζοντας ακόμη και αυτοσχέδια επικίνδυνα μέσα όπως μπουκάλια με βενζίνη. Τα επεισόδια σημειώθηκαν κατα την διάρκεια του συλλαλητηρίου, στο οποίο συμμετείχαν εκατοντάδες πολίτες και συγγενείς των θυμάτων, οι οποίοι ζητούσαν δικαιοσύνη και ασφάλεια στις μεταφορές. Οι διοργανωτές τόνισαν ότι η κινητοποίηση ήταν ειρηνική και επικεντρωμένη στη μνήμη των 57 θυμάτων της τραγωδίας, ενώ οι κουκουλοφόροι φάνηκαν να επιχειρούν να αλλοιώσουν το κεντρικό μήνυμα της συγκέντρωσης με βία και αναταραχή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΚΩΣ: Μία χαρά “δασκαλεμένος” για την ανοχή της Ελλάδας στους φονιάδες, αρνείται τα πάντα και σφυρίζει αδιάφορα

evosmos

Η Ν.Μπακογιάννη «αποθεώνει» την Σία Κοσιώνη: «Την καμαρώνω πολύ είναι καταπληκτική νύφη» (βίντεο)

evosmos

Καταδικάστηκαν δύο χειρουργοί, που ξέχασαν βελόνα στην κοιλιά ασθενούς

evosmos

Leave a Comment