ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΥΟΣΜΟΣ: Κοπέλα έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας

Κοπέλα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου και προσγειώθηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος του τρίτου ορόφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κοπέλα έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Οι ένοικοι έλειπαν από το σπίτι που έπεσε η κοπέλα, με αποτέλεσμα να έρθει κλειδαράς για να ανοίξει την πόρτα. Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ να σημειωθεί ότι η 18χρονη έχει τις αισθήσεις της.

Επιπλέον, κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου προς δυτικά στη διασταύρωση της με την οδό Καραολή και Δημητρίου.

Περιπολικό της Άμεσης Δράσης έχει φτάσει στο σημείο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΗΡΩΕΣ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

evosmos

Αποπεράτωση ημιτελούς γηπέδου Ευόσμου

evosmos

ΕΥΟΣΜΟΣ: Τρελός κάνει συγκρουόμενα στον Εύοσμο! (Βίντεο)

evosmos

Leave a Comment