ΕΛΛΑΔΑ

Οι οικονομίες μιας ζωής σε δοχείο για…γάλα – Πώς έκαναν «φτερά» 50.000 ευρώ από χωριό στην Αιτωλοακαρνανία

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο χωριό Καραϊσκάκης της Αιτωλοακαρνανίας με πρωταγωνιστές ένα δοχείο γάλα και…50.000 ευρώ. Η ιστορία έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα από τα δύο αδέρφια που είχαν μίνι μάρκετ στην περιοχή αποφάσισε να κρύψει 50.000 ευρώ, τους κόπους μια ζωής, σε ένα πλαστικό δοχείο για συλλογή γάλακτος χωρίς, όμως, να πει κάτι στον άλλο του αδερφό.

Στη συνέχεια όμως ένας βοσκός ζήτησε να αγοράσει ένα τέτοιο δοχείο. Ο αδερφός του ανθρώπου που έκρυψε τα χρήματα μη γνωρίζοντας τι περιείχε αυτό, του πούλησε το συγκεκριμένο. Ο βοσκός στη συνέχεια κάλεσε έναν εργάτη από το κτηνοτροφείο παραδίδοντας του το δοχείο με τα 50.000 ευρώ. Όταν εκείνος αντίκρισε το μεγάλο χρηματικό ποσό αποφάσισε να μην πει τίποτα αλλά να κεράσει φίλους και γνωστούς σκορπώντας 14.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, ο πραγματικός ιδιοκτήτης των χρημάτων κόντεψε να…μείνει στον τόπο όταν διαπίστωσε ότι έλειπε το δοχείο, ακούγοντας τον αδερφό του να του λέει ότι το πούλησε. Για καλή τύχη και των δύο, όμως, η αγοραπωλησία είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας και έτσι ο αγοραστής του δοχείου βρέθηκε. Τελικά τα χρήματα επεστράφησαν στον ιδιοκτήτη αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τα 14.000 ευρώ που έγιναν…φύλλο και φτερό.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

BΟΜΒΑ! Τι λέει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τα 11 εκατ. ευρώ του «Μένουμε Σπίτι» – Αυτά τα χρήματα ποιος τα τσέπωσε Κυριάκο Μητσοτάκη;

evosmos

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Πούλησα ένα εξοχικό που είχα για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο»

evosmos

Ένοπλη ληστεία στη Γλυφάδα – Συνελήφθησα δύο Αλβανοί

evosmos

Leave a Comment