ΚΟΣΜΟΣ

Συγκινεί ο… «Τούρκος» που βαπτίστηκε Χριστιανός! Έπιασε τον Σταυρό στον Κεράτιο Κόλπο: Αυτό το χώμα είναι συνυφασμένο με την χριστιανική πίστη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολίτης της Τουρκίας βαπτίστηκε Χριστιανός για πρώτη φορά βούτηξε και έπιασε τον Τίμιο Σταυρό στον Κεράτιο Κόλπο, σε μία συγκινητική τελετή αγιασμού των υδάτων στο Φανάρι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ανήμερα των Θεοφανείων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος», δηλώνει χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα του OPEN, στέλνοντας τις ευχές του για Καλή Χρονιά.

Απαντώντας στην ερώτηση της ανταποκρίτριας του OPEN Μαρίας Ζαχαράκη για το πώς πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, ο Βίκτωρ ξεκαθαρίζει ότι, «αυτή την πίστη την αισθάνθηκα πιο κοντά σε εμένα. Αποφάσισα να επιλέξω μια θρησκεία γιατί είναι μια θρησκεία, συμβατή με το χώμα αυτού του τόπου και γιατί αυτή η πίστη έχει μια πολύ βαθιά ριζωμένη ιστορία».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η στιγμή που οι Ιρανοί ανοίγουν πυρ κατά ελληνόκτητου τάνκερ στον Κόλπο του Ομάν!

evosmos

Η έφοδος των ιταλικών Αρχών στο πλοίο συμφερόντων Λασκαρίδη με τα 850 κιλά κοκαΐνη -BINTEO ντοκουμέντο

evosmos

Manchineel: Αυτό είναι το πιο δηλητηριώδες δέντρο στον κόσμο

evosmos

Leave a Comment