ΚΟΣΜΟΣ

«Ζωντανή Μπάρμπι»: Η 24χρονη που ξόδεψε πάνω από 70.000 ευρώ σε πλαστικές

Ένα 24χρονο κορίτσι από την Αυστραλία, ξόδεψε περισσότερα από 70.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις και σταδιακά μεταμορφώθηκε σε μία «ζωντανή Μπάρμπι».
Η Τζάσμιν Φόρεστ πρόκειται μάλιστα προσεχώς, να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση για μείωση μετώπου, ενέσεις γλουτών και ρινοπλαστική, με σκοπό να πετύχει το απόλυτο «Μπάρμπι look».

Από όταν ξεκίνησε τις πλαστικές επεμβάσεις η εμφάνιση της έχει αλλάξει ριζικά, ωστόσο όπως η ίδια δηλώνει, δεν το έχει μετανιώσει. Αντίθετα, υποστηρίζει, ότι ήταν μια έξυπνη κίνηση επένδυσης των χρημάτων, που της χάρισε τη ζωή και την εμφάνιση, που επιθυμούσε.

«Κοιτάω τους κανονικούς ανθρώπους της ηλικίας μου και νιώθω άσχημα για αυτούς. Αν δεν ήταν οι πλαστικές, θα εργαζόμουν στα McDonald’s», λέει χαρακτηριστικά αναφερόμενη στη ζωή της, ενώ τονίζει πως «λόγω όλων των αισθητικών επεμβάσεων μου, έχω πλούσιους φίλους που με κακομαθαίνουν και έναν sugar daddy, που με αφήνει να ζω σε σπίτι εκατομμυρίων δολαρίων και πληρώνει τα πάντα. Δεν χρειάζομαι δουλειά».

 

Η 24χρονη νεαρή από την Αυστραλία, υποστηρίζει ότι δεν αποφάσισε να υποβληθεί στις πλαστικές επεμβάσεις, επειδή είχε κάποιο πρόβλημα με την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά γιατί θέλει να ζήσει μια πλούσια ζωή με ανέσεις.

«Σε νεαρή ηλικία, συνειδητοποίησα ότι τα πιο όμορφα κορίτσια τα πήγαιναν καλύτερα στη ζωή. Όταν άρχισα να χρησιμοποιώ ψεύτικο μαύρισμα και μακιγιάζ, με αντιμετώπισαν διαφορετικά και τράβηξα περισσότερη προσοχή», ενώ προσθέτει ότι «Προσπάθησα να κάνω κανονικές δουλειές, αλλά ήταν τόσο δύσκολο. Αν είσαι όμορφος, οι άνθρωποι απλώς σου δίνουν πράγματα. Ξέρω ότι ακούγεται νωχελικό, αλλά πάντα ήθελα τον τρόπο ζωής της πριγκίπισσας όπου τα πράγματα απλά σου προσφέρονται. Ήξερα ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσω την εμφάνισή μου».

Έτσι, από την ηλικία των 18 ετών, ξεκίνησε να χρησιμοποιεί ιστοσελίδες με sugar daddies, μέχρι που δέχτηκε ένα τυχαίο αίτημα από έναν άγνωστο που άλλαξε τη ζωή της, καθώς της έδωσε χρήματα για αυξητική στήθους. Μάλιστα, στην ηλικία των 19 ετών, έκανε την πρώτη της λιποαναρρόφηση.

 

Σε ότι έχει να κάνει με τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει κατά καιρούς, δηλώνει ότι η πλαστική επέμβαση είναι μια επένδυση, σε αντίθεση με την αγορά ενός ακριβού προϊόντος. Η ίδια αναφέρει ότι: «Eίμαι έξυπνη με τα χρήματά μου. Προτιμώ να ξοδέψω χρήματα σε χειρουργική επέμβαση παρά σε μια τσάντα, γιατί είναι επένδυση. Σε βοηθάει να προχωρήσεις».

Τώρα πια, η Τζάσμιν Φόρεστ δηλώνει ότι: «Θα μπορούσα εύκολα να βρω κάποιον άλλον να με προσέχει, αν το χρειαζόταν, λόγω της εμφάνισής μου. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι εκεί έξω, που είναι πρόθυμοι να φροντίσουν ένα κορίτσι σαν εμένα» και σημειώνει ότι «Κάθε γυναίκα που είναι όμορφη μπορεί να πετύχει. Ζω εύκολα έναν εξαψήφιο τρόπο ζωής λόγω της εμφάνισής μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άγκυρα: «Ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για να κάνουμε κοινές έρευνες στις αμφιλεγόμενες περιοχές»!

evosmos

Αγιά Σοφιά: Η Τουρκία αποκλείει το κτήριο – Προετοιμασίες για μουσουλμανική προσευχή

evosmos

Αμπντουλχαμίτ Χαν: Το τουρκικό γεωτρύπανο ξεκίνησε την πρώτη του γεώτρηση

evosmos

Leave a Comment