ΕΛΛΑΔΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ! Περισσότερες από 115.000 διακοπές ρεύματος ως τις 31 Δεκεμβρίου – Αυτό που έρχεται μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

«Είμαστε στα 285.000 και θα πάμε στις 400.000. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που μας έχουν προβληματίσει αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Να σπεύσουν να κάνουν διακανονισμούς», λέει ο Κωνσταντίνος Μανιάτης Πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ.

Διακοπές ρεύματος: Κοιτάνε με απόγνωση τους λογαριασμούς
Οι πρώτοι που φοβούνται τη διακοπή ρεύματος είναι οι επιχειρηματίες που κόβουν από παντού για να πληρώσουν τον λογαριασμό ώστε το μαγαζί να μην κλείσει.

Ο Λευτέρης Γεωργιάδης κοιτάει με απόγνωση τους λογαριασμούς. «Πλήρωνα από 1.700 έως 1.900 ευρώ. Μου ήρθε 3.000 τον Δεκέμβρη» αναφέρει.

Στο μαγαζί του, η κρίση στην αγορά φαίνεται στο άδειο ταμείο. Τα έσοδα ελάχιστα και οι υποχρεώσεις πολλές. Οι λογαριασμοί όμως όπως τους ξεφυλλίζει μέσα σε έναν χρόνο έχουν πάρει την ανήφορα.

Με το κομπιουτεράκι στο χέρι θα υπολογίσει πόσο κόστισε το ηλεκτρικό μόνο για δώδεκα μήνες. Το ποσό σοκάρει. «26.194 ευρώ για έναν χρόνο» υπογράμμισε.

Και αυτά τα 26.000 ευρώ σε έναν χρόνο για το ηλεκτρικό δεν είναι όλα, γιατί υπάρχει και το σπίτι. Εκεί, όπως θα πει, θα αναγκαστεί να κάνει διακανονισμό.
Ο φόβος όλων είναι πως πλέον με τα νέα τιμολόγια θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αδυναμία πληρωμής και την πιθανότητα διακοπής.

Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση κλίνει και το παραθυράκι που υπήρχε για αλλαγή παρόχου αφού οι επονομαζόμενοι ενεργειακοί τουρίστες πλέον δε θα μπορούν να αλλάξουν πάροχο αν δεν έχουν εξοφλήσει τον τελευταίο τους πάροχο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αρνήθηκαν τα χρήματα γιατί δεν τους γέμιζαν: 5 πασίγνωστοι Έλληνες ηθοποιοί που εγκατέλειψαν την καριέρα τους και άλλαξαν πορεία

evosmos

Ασπρόπυργος: Θρίλερ με δολοφονία δύο μεταναστών σε κοντέινερ

evosmos

Παπαρίζου: Ξέσπασμα Σούρα για δηλώσεις της περί «άφυλων παιδιών» – «Απερίσκεπτο, οι σαύρες δεν έχουν φύλο»

evosmos

Leave a Comment