LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη θαυμάστρια του: Η κούκλα σύζυγος του Θάνου Κιούση και η σπάνια νυχτερινή έξοδος που τράβηξαν τα βλεμματα

Ο Θάνος Κιούσης, ο παρουσιαστής του 5×5 στο κανάλι του ΑΝΤ1, δεν συνηθίζει ούτε να μιλά αλλά ούτε και να προβάλλει την προσωπική του ζωή στις κάμερες και τα social media.

Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τον συνάντησε μαζί με την σύζυγό του, Ιωάννα Γραμματικού, σε νυχτερινή τους έξοδο και οι δυο τους δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν αγκαλιά.

Βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο για να παρακολουθήσουν την Μπέττυ Μαγγίρα και την Μαρινέλλα, το βράδυ της Τετάρτης 3 Απριλίου.

Εκείνη φορούσε ένα σατέν τοπάκι σαν κορσέ και μία σατέν midi φούστα, ενώ από πάνω είχε ρίξει ένα ιδιαίτερο πανωφόρι, ημιδιαφανές με πούλιες και στρας. Εντύπωση έκαναν και οι κόκκινες γυαλιστερές της γόβες. Ο καλός της, από την άλλη πλευρά, φορούσε μαύρο κοστούμι, το οποίο φώτισε με ένα ροδακινί πουκάμισο και ένα κόκκινο μαντήλι.

Δείτε φωτογραφίες

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έπαθε σοκ η ιδιοκτήτρια! Λ@θρο καταπάτησαν το οικόπεδο της και έχτισαν ένα..! (ΦΩΤΟ)

evosmos

Μεγαλώνει όμορφα, παραμένει κούκλα στα 78 της: Η Τόνια Καζιάνη σήμερα, παραμένει μια εντυπωσιακά γοητευτική γυναίκα

evosmos

Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία λέει ο Βασιλακόπουλος μετά την επίθεση που δέχτηκε

evosmos

Leave a Comment