ΔΙΑΦΟΡΑ

Θα «ανάψουν τα αίματα» με τη Σεληνιακή έκλειψη της 5ης Ιουλίου

Υπόψη ότι η χρονική εμβέλεια της επιρροής της δεν εξαντλείται μέσα στον Ιούλιο, αλλά φτάνει μέχρι τις αρχές του 2021.
Πρόκειται για μια έκλειψη με έντονη συναισθηματική φόρτιση, που με την σειρά της θα «σπείρει» φανατισμούς και «κρίσεις πανικού», κάτι που θα «δείξει», τόσο σε προσωπικά ζητήματα, όσο και σε άλλα κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Επιπλέον, η συμμετοχή του Άρη και του Χείρωνα σε αυτήν πριμοδοτεί κινδύνους για τις εστίες των ανθρώπων και ανησυχητικές εξελίξεις σε περιουσιακά ζητήματα, ενώ επιπλέον δεν αποκλείεται να «ανάψουν τα αίματα» με αφορμή κι αιτία τους πρόσφυγες και μετανάστες. Οι διαμάχες μπορεί να επεκταθούν και εντός μιας -κατά τα άλλα ομοιογενούς- κοινότητας, ακολουθώντας κατά γράμμα το «από δυό χωριά χωριάτες»!

Στο αστροχαρτογράφημά της, μια από τις «γραμμές» του Άρη, που συνήθως υποδεικνύουν περιοχές μεγάλης έντασης ή «φαγωμάρας», περνούν από Παναμά, Κούβα, Εκουαδόρ, Περού, Κολομβία αλλά και τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ.

Μια δεύτερη ωστόσο ξεκινά από Όσλο και Κοπεγχάγη, διασχίζει την κεντρική Γερμανία, περνά από τα σύνορα Αυστρίας-Ελβετίας και την βόρεια Ιταλία, για να καταλήξει στην Τύνιδα, οπότε κάπου… εκεί, θα «σκάσει η μπόμπα»!

Όσο για την χρονική εμβέλεια της επιρροής της δεν εξαντλείται μέσα στον Ιούλιο και φτάνει μέχρι τις αρχές του 2021.

Υπάρχουν βέβαια «ράμματα» και για την Ελλάδα, όπου πέρα από όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω «παίζει» δυνατά το ενδεχόμενο να ξεσπάσει ένας «εμφύλιος» για το… ποιος θα «φάει» τα περισσότερα από τα «πακέτα» που θα έρθουν από την Ε.Ε. Και βέβαια η μάχη θα είναι… αδυσώπητη και με πολλά χτυπήματα «κάτω από την μέση»!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Επτά κόλπα που μάθαμε στο σχολείο και μάς είναι ακόμα χρήσιμα

evosmos

Άπιαστο όνειρο: Το πλουσιότερο γιοτ του πλανήτη που μοιάζει με υπερπολυτελή πόλη (ΦΩΤΟ)

evosmos

Αυτά είναι τα πέντε πιο παράξενα φυτά του κόσμου – Κάποια υπάρχουν και στην Ελλάδα

evosmos

Leave a Comment