ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα 23 “μπουμπούκια” της συμμορίας που είχαν «ρημάξει» την πόλη

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες είκοσι τριών (23) ημεδαπών , σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και των διακεκριμένων κλοπών κατ’ εξακολούθηση, από δύο και περισσότερους που είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών και από κοινού, οι οποίες φέρεται να τελέσθηκαν από τέλη Μαΐου του 2021 έως τέλη Φεβρουαρίου του 2022 (Σχετ. το από 22-06-2022 δελτίο τύπου της Υπηρεσία μας).

Πρόκειται για τους:

speira221

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-334804 και 2310-334790 του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 07-11-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στον σύνδεσμο:

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=112404&Itemid=2854&lang= 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σπύρος Μπιμπίλας: Μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο

evosmos

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία κόβει το φυσικό αέριο και στην Ελλάδα – Το έκοψε ήδη σε Βουλγαρία και Πολωνία – Μόνο η Τουρκία γλιτώνει

evosmos

Πρόστιμο έως 30.000 ευρώ αν δεν πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας!

evosmos

Leave a Comment