ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για οπαδική βία σε 16χρονο – Τον απείλησαν να βγάλει τη μπλούζα της ομάδας του

Στη σύλληψη δύο 20χρονων για ληστεία με οπαδική χροιά εναντίον 16χρονου, προχώρησαν οι Αρχές.

Μετά από επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης ληστείας με αθλητικό υπόβαθρο σε βάρος 16χρονου, στο κέντρο της πόλης, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν οι δύο νεαροί.

Πρόκειται για 20χρονους Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, εξύβριση και απειλή.

Οι δυο τους, το απόγευμα της 29ης Φεβρουαρίου εντόπισαν τον ανήλικο να περαπτάει στο κέντρο, τον ακολούθησαν και ο ένας εκ των δύο του ζήτησε με απειλές και ύβρεις να βγάλει τη μπλούζα της ομάδας του, και να τους την παραδώσει.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έσπασαν 200 κιλά πιάτα: Το βράδυ που άλλαξε για πάντα τα ελληνικά μπουζούκια

evosmos

Ιστορικό ρεκόρ τζίρου στις online αγορές της φετινής Black Friday

evosmos

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο προπονητής Tae Kwon Do που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικες αθλήτριες

evosmos

Leave a Comment