ΕΛΛΑΔΑ

Κόπηκαν εκτάκτως από τον ΑΝΤ1 οι Άγριες Μέλισσες!

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στον ΑΝΤ1 για τις «Άγριες Μέλισσες» και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα γυρίσματα λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού βασικών πρωταγωνιστών.

Οι ιθύνοντες του καναλιού, όπως κάνουν κάθε χρόνο, είχαν διακόψει την προβολή της αγαπημένης σειράς για τις ημέρες των εορτών και είχε ανακοινωθεί ότι επιστρέφουν κανονικά με νέα επεισόδια στις 10 Ιανουαρίου.

Και έτσι έγινε αλλά με μία σημαντική αλλαγή. Για εύλογο χρονικό διάστημα θα προβάλλονται μόνο δύο επεισόδια την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, καθώς δεν υπάρχει στοκ ενώ τις ημέρες που θα μείνουν “κενές”, δηλαδή Τετάρτη και Πέμπτη θα προβληθούν επεισόδια από τη νέα σειρά «42°C». Τα γυρίσματα της σειράς έχουν μείνει πολύ πίσω λόγω κρουσμάτων και, ενώ υπολόγιζαν ότι τις ημέρες της διακοπής θα κάλυπταν αρκετά μεγάλο κενό, δεν κατέστη εφικτό, καθώς νόσησαν βασικοί πρωταγωνιστές.

Μία αρνητική εξέλιξη για το κανάλι του Αμαρουσίου την ώρα που ο ανταγωνισμός έχει φουντώσει, αφού ο «Σασμός» προβαλλόταν και στις γιορτές κρατώντας το κοινό του, ενώ ήδη έχει κερδίσει έδαφος και το «Survivor» που ξεκίνησε στις 27 Δεκεμβρίου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κρήτη: Θρήνος για ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Στο νοσοκομείο 19χρονος φαντάρος

evosmos

Καιρός: Συνθήκες καύσωνα με «40αρια» και σήμερα – Έρχονται καταιγίδες μετά το μεσημέρι

evosmos

Από 1η Ιανουαρίου 2024 οι αυξήσεις στο Δημόσιο – Έρχεται και εξίσωση του κατώτατου μισθού με τον ιδιωτικό τομέα

evosmos

Leave a Comment