ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Ιερά Σύνοδος για ομόφυλα ζευγάρια: Τα παιδιά δεν είναι κατοικίδια συντροφιάς για όποιον θέλει να νιώθει κηδεμόνας

Εγκύκλιο απέστειλε η Ιερά Σύνοδος σε όλες τις Μητροπόλεις και τονίζει πως η Εκκλησία της Ελλάδος δεν τάσσεται ειδικά κατά του πολιτικού γάμου ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια, αλλά τάσσεται κατά του πολιτικού γάμου γενικώς.

Μάλιστα η Ιερά Σύνοδος επαναλαμβάνει πως τα παιδιά έχουν έμφυτη ανάγκη και συνεπώς δικαίωμα να μεγαλώνουν με άνδρα πατέρα και γυναίκα μητέρα και απορρίπτει πλήρως την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Κανένας, όπως αναφέρει, κοινωνικός εκσυγχρονισμός και καμία πολιτική ορθότητα δεν μπορεί να ξεγελάσει τη φυσική ανάγκη των παιδιών για πατέρα και μητέρα με υποκαταστατες λύσεις.

Στο σημείωμα αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι τα παιδιά δεν είναι ούτε κατοικίδια ζώα συντροφιάς για όποιον θέλει να νιώθει κηδεμόνας, ούτε αξεσουάρ που θα επισημοποιήσουν ή θα καταστήσουν κοινωνικά αποδεκτή μια ομόφυλη συμβίωση.

Η Εκκλησία καταλήγει αναφέροντας ότι διαφωνεί με την ομόφυλη γονεϊκότητα γιατί δεν ικανοποιεί τα δικαιώματα των παιδιών να έχουν πατέρα και μητέρα και με τον ομόφυλο γάμο, όπως αναφέρει, διότι οδηγεί σε ομόφυλη γονεϊκότητα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βιασμός 16χρονης από τον τράπερ Saint: Ηχητικό ντοκουμέντο «καίει» τον 27χρονο – Τι είπε στην απολογία του

evosmos

Πατούλης κατά Γεωργιάδη: Να δοθούν στην δημοσιότητα τα ονόματα όσων εμπλέκονται στους βιασμούς της 12χρονης

evosmos

Η Άγκυρα ζήτησε επίσημα στον ΟΗΕ την αποστρατικοποίηση των νησιών του Α.Αιγαίου!

evosmos

Leave a Comment