ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΠΑΠΑΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ 47ΧΡΟΝΟ ΙΕΡΕΑ ΓΙΑ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ- «5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ»

Πρωταγωνιστής σε μια απίστευτη υπόθεση είναι 47χρονος Ιερέας από την Καλλιθέα μιας και η πρεσβυτέρα του τον καταγγέλει για εξωσυζυγικές σχέσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE την περασμένη εβδομάδα 41χρονη Πρεσβυτέρα και μητέρα 2 παιδιών απέστειλε καταγγελτική επιστολή στην Προϊσταμένη Αρχή του συζύγου της Πρεσβυτέρου Ιερέα 47 ετών δια της οποίας τον κατονομάζει ως μοιχό σημειώνοντας πως τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με περισσότερες από μία γυναίκες με αποτέλεσμα να παραμελεί την οικογένειά του τις υποχρεώσεις του ως προς την ίδια και τα δύο τους παιδιά αλλά η συμπεριφορά του να έχει ακόμη και επιπτώσεις στο λειτούργημά του ως κληρικό μιας και δεν ήταν λίγες οι φορές που μέσα στον Ιερό Ναό στον οποίο συλλειτουργεί είχαν λάβει χώρα ακραία επεισόδια με τσακωμούς και σκηνές σκηνές ζηλοτυπίας που εξέθεταν ανεπανόρθωτα την Πρεσβυτέρα και μάνα ενώ σκανδάλιζαν και το χριστεπώνυμο πλήρωμα της ενορίας.

Η παπαδιά καταλήγει στην επιστολή της πως «5 χρόνια κάνω υπομονή», ενώ καλεί την Εκκλησιαστική Αρχή να παρέμβει και να συναιτίσει τον Ιερέα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ο 47χρονος κληρικός ήδη έχει κληθεί για εξηγήσεις.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φωκάς Ευαγγελινός: Δάσκαλος έγραψε τη λέξη «αίσχος» με κιμωλία πάνω στο κολάν μου»

evosmos

Ο «μύθος» του άντρα που δεν συνάντησε ποτέ γυναίκα στη ζωή του

evosmos

Κηφισός: Ψαρεύουν κέφαλους στο ύψος του Ρέντη – Δείτε φωτογραφίες

evosmos

Leave a Comment