ΕΛΛΑΔΑ

Κανονικός εποικισμός – Το Λιμενικό εντόπισε 71 αλλοδαπούς στα Κύθηρα

Στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κυθήρων προέβησαν τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στον εντοπισμό 71 αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής εντόπισαν στη ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Λημνιώνα δυτικά ν. Κυθήρων, την ύπαρξη οκτώ (08) αλλοδαπών, καθώς και την ύπαρξη προσαραγμένου Ι/Φ σκάφους σημαίας Η.Π.Α, αγνώστων λοιπών στοιχείων, άνευ επιβαινόντων.

Στη συνέχεια, με τη συνδρομή στελεχών του Α.Τ. Κυθήρων, εντοπίστηκαν σε ευρύτερη απόκρημνη δύσβατη περιοχή, εξήντα τρεις (63) ακόμη αλλοδαποί. Συνολικά εντοπίστηκαν εβδομήντα ένας (71) αλλοδαποί επιβαίνοντες (7 γυναίκες, 52 άντρες και 12 ανήλικοι).
Το εν λόγω Ι/Φ σκάφος παραμένει προσαραγμένο στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κυθήρων του Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών διενεργείται προανάκριση με την συνδρομή στελεχών της Διεύθυνσης Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων (ΔΑΠΘΑΣ) σε πληροφοριακό επίπεδο, ενώ κατασχέθηκε το εν λόγω ιστιοφόρο σκάφος και αναζητούνται οι δύο αλλοδαποί ως φερόμενοι διακινητές.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ… στην Ελληνική Αστυνομία!

evosmos

Τουρίστρια δεν θέλει να έρθει ξανά στην Αθήνα: «Όπου και να πήγαινα οι άνδρες με κοιτούσαν περίεργα» (vid)

evosmos

Απορρίφθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο το αίτημα Κ.Μητσοτάκη για κυρώσεις και εμπάργκο όπλων στη Τουρκία

evosmos

Leave a Comment