ΕΛΛΑΔΑ

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Η συγκινητική συνάντηση της Εβρίτισσας ηθοποιού, με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολούθησαν μαζί σε κινηματογράφο της Αθήνας, την ταινία “Φόνισσα” στην οποία πρωταγωνιστεί η συντοπίτισσα μας (από την Δόξα Διδυμοτείχου) κορυφαία ηθοποιός
Μια ιδιαίτερα συγκινητική συνάντηση με τους γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο Ελένης Τοπαλούδη, που δυο ανθρωπόμορφα κτήνη βίασαν και σκότωσαν πριν από 5 χρόνια στη Ρόδο, είχε η συντοπίτισσα μας ηθοποιός Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Η κορυφαία ηθοποιός της χώρας μας που κατάγεται από το χωριό Δόξα Διδυμοτείχου, συναντήθηκε αρχικά με την μητέρα της άγρια δολοφονημένης Ελένης, την Κούλα Αρμουτίδου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΣΗΕΑ (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών). Είχε τίτλο: “Σπάσε τη σιωπή” θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα για την ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό. Στόχος της εκστρατείας πέρα από την ενημέρωση είναι η ευαισθητοποίηση των αρχών και η παρότρυνση των παιδιών που βιώνουν τέτοιες καταστάσεις να σπάσουν τη δική τους σιωπή. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι γονείς των αδικοχαμένων γυναικών, της Ελένης, της Σοφίας, της Ντόρας και της Ερατούς. Όλες μαζί μια γροθιά απέναντι στην βία.

Την εκδήλωση συντόνισαν οι δημοσιογράφοι Τασούλα Παπανικολάου και Σπύρος Λάμπρου ενώ το παρών έδωσε και η υφυπουργός παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ήταν λοιπόν ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή που η Εβρίτισσα ηθοποιός Καρυοφιλιά Καραμπέτη, συνάντησε την συντοπίτισσα της Κούλα Αρμουτίδου και θυμήθηκε πως σε κάποιο καμαρίνι στο θέατρο είχε συναντηθεί και με την αδικοχαμένη Ελένη Τοπαλούδη. Μάλιστα ο Γιάννης και η Κούλα Τοπαλούδη, το βράδυ της ίδιας ημέρας πήγαν μαζί σε κινηματογράφο και παρακολούθησαν την ταινία “Φόνισσα” όπου είναι πρωταγωνίστρια η συμπατριώτισσα μας καταξιωμένη ηθοποιός, σε μια εκπληκτική ερμηνεία της στην ταινία που προβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες στους κινηματογράφους και είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου και Γιάννης Τοπαλούδης βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” το μεσημέρι της Τρίτης και μίλησαν για την συνάντηση με τον Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, αλλά και για το όνειρό τους , την δημιουργία ιδρύματος κατά της κακοποίησης των γυναικών, με τα χρήματα που θα επιδικαστούν από την αγωγή ύψους 980.000 ευρώ που κατέθεσαν εναντίον της οικογένειας των καταδικασθέντων για τη δολοφονία της κόρης τους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νταντάδες της γειτονιάς: Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις

evosmos

Έβρος: Η καταδίωξη διακινητή που μετέφερε λαθρομετανάστες από Συνοριοφύλακες (Βίντεο)

evosmos

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΝΟΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΦΕΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

evosmos

Leave a Comment