ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – Βρέθηκαν δύο ΜΚΟ που ανήκουν στην αδερφή της Καϊλή – Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σκάνδαλο Qatargate, την ώρα που οι Αρχές σε Βέλγιο, Ιταλία και Ελλάδα ερευνούν την υπόθεση χρηματισμού και δωροδοκίας Ευρωπαίων Αξιωματούχων από το Κατάρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Μαίρης Μπενέα για το ieidiseis, μετά από έρευνα του Προέδρου της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, Χαράλαμπου Βουρλιώτη για τα οικονομικά της οικογένειας Καϊλή, εντοπίστηκαν δύο ΜΚΟ, οι οποίες ανήκουν στην αδερφή της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου.

Οι λογαριασμοί των ΜΚΟ που ανήκουν στην Μανταλένα Καϊλή, έχουν δεσμευθεί και θα πραγματοποιηθεί έλεγχος προκειμένου να αποδειχθεί αν σχετίζονται με την υπόθεση χρηματισμού της Εύας Καϊλή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η έρευνα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα σε 20 ημέρες. Γι’ αυτό το διάστημα οι λογαριασμοί θα παραμείνουν δεσμευμένοι.

Παράλληλα, οι δικαστικές Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να ασκηθεί ποινική δίωξη και στη χώρα μας, σε βάρος της Εύας Καϊλή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νεκρός 19χρονος Κύπριος φοιτητής στη Θεσσαλονίκη

evosmos

Ιταλοί μαφιόζοι λήστεψαν σύζυγο επιχειρηματία στη Μύκονο

evosmos

Κως: Ξεσπά η μητέρα της 27χρονης – «Σκοτώσανε το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο δεν έχω λόγια»

evosmos

Leave a Comment