ΕΛΛΑΔΑ

“Κατεβάστε το καλοριφέρ, μειώστε τις βόλτες με το αυτοκίνητο”! Έδωσε τη λύση ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ για την οικονομική κρίση

«Κατεβάστε ένα βαθμό το καλοριφέρ, μειώστε τις βόλτες με το αυτοκίνητο. Δεν μπορεί να σου δώσει ο Μητσοτάκης όλα τα λεφτά που σου λείπουν, ούτε να σου γεμίσει το ρεζερβουάρ ολόκληρο», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου, προκαλώντας για μια ακόμα φορά την κοινή γνώμη.

Ακόμη προέβαλλε το γνωστό κυβερνητικό αφήγημα της ατομικής ευθύνης λέγοντας «Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς ρε παιδί μου, ως άτομα», παραδεχόμενος εμμέσως ότι καλύτερα να το πάρουμε απόφαση, πως δραστικά μέτρα κατά της ακρίβειας δεν πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση, που απέδειξε και στη Σύνοδο, πως είναι άτολμη για να διεκδικήσει οτιδήποτε για τους πολίτες της.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Υπάρχει ένα ραβδί που θα τα λύσει όλα αυτά; Υπάρχουν λεφτά ατελείωτα που θα μας γεμίσει η κυβέρνηση; Άκουγα χθες πολίτες χθες για παράδειγμα να λένε «δε φτάνουν τα λεφτά». Δε φτάνουν όντως, μπορεί όμως να στο γεμίσει το ρεζερβουάρ ο Μητσοτάκης και να σου δώσει τα χρήματα που θα σου λείψουν; Όχι είναι η απάντηση.

Θέλω να πω πως θα πληρώσουμε το κόστος όλοι μας. Λέω τι μπορούμε να κάνουμε εμείς ρε παιδί μου, ως άτομα. Δηλαδή, εσύ στην οικογένειά σου, εγώ στη δικιά μου οικογένεια. Μπορώ ας πούμε να κάνω κάτι; Να μετριάσω ας πούμε τις περιττές μετακινήσεις. Αντί να πάω πέντε βόλτες, να πάω τρεις ξέρω ‘γω. Να κατεβάσω ένα βαθμό το καλοριφέρ. Δε θα κρυώσεις…»

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ηλεία: Μυστήριο με τον θάνατο δημοτικού υπαλλήλου – “Τον πέταξαν ζωντανό στα σκουπίδια”

evosmos

Κοινωνικός τουρισμός 2022: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ

evosmos

Ρέμος σε Βανδή: «Ζεις δεύτερη εφηβεία»

evosmos

Leave a Comment