ΕΛΛΑΔΑ

Άγριες κόντρες με ξύλο σε χωριά της Ξάνθης

Ένα νέο «επεισόδιο» της γνωστής κόντρας που υφέρπει μεταξύ οικισμών του Δήμου Μύκης, σημειώθηκε χθες, αλλά αυτή τη φορά μέσα στην πόλη της Ξάνθης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγ. Ελευθερίου (λίγο πιο πάνω από το μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο).
Επιτόπου βρέθηκε ο «φακός» της thraki.com.gr που μετέφερε αποκλειστικές εικόνες (με όλα τα προβλεπόμενα «φίλτρα»), μεταδίδοντας μάλιστα και την πληροφορία από παρευρισκόμενους, ότι επρόκειτο για προέκταση της «κόντρας» μεταξύ Εχίνου και Κενταύρου…

«Η κόντρα» που υφέρπει μεταξύ των χωριών Εχίνου και Κενταύρου του Δήμου Μύκης, φαίνεται πως μεταφέρθηκε και στην πόλη της Ξάνθης.
Πιο συγκεκριμένα, αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή της οδού Χατζησταύρου, όπου ως γνωστόν εδρεύει το μειονοτικό Γυμνάσιο- Λύκειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πνεύματα οξύνθηκαν μεταξύ νεαρών από τον Κένταυρο και τον Εχίνο ως συνέχεια της γνωστής «διαμάχης» μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα λέγεται πως την συγκεκριμένη κατάσταση υποκινεί άτομο μεγαλύτερης ηλικίας για λόγους που παραμένουν άγνωστοι.
Ενημερώνουμε και τις αρμόδιες υπηρεσίες να παρέμβουν εγκαίρως για να λυθεί το πρόβλημα δια παντός πριν συμβούν τα «χειρότερα».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ στο Αγρίνιο: Λογαριασμός ρεύματος 6.500 ευρώ για 25 τ.μ. σπίτι! (ΦΩΤΟ)

evosmos

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Αυξήθηκαν οι ψηφιακές απάτες μετά την πανδημία – Πώς θα προστατευθούμε

evosmos

Αηδίασε το τηλεοπτικό κοινό με τον Σ.Φασουλή: “Ένα πιτσιρίκι είναι καυλωμένο”, είπε ZΩΝΤΑΝΑ στην εκπομπή του Κοκλώνη

evosmos

Leave a Comment