LIFE STYLE

«Ωραία η κόρη σου»: Έξω φρενών ο Χρήστος Δάντης με τα επικριτικά σχόλια για τη σχέση του με την Ασημίνα

Προσβλητικά σχόλια και μηνύματα δέχεται ο Χρήστος Δάντης στα social media για τη σχέση που διατηρεί με την Ασημίνα, την παίκτρια του Survivor.

O γνωστός ερμηνευτής στηρίζει δημόσια την σύντροφό του η οποία τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης. Η παίκτρια στα έπαθλα επικοινωνίας, δεχόμενη τα μηνύματα από τον Χρήστο Δάντη ξεσπάει σε κλάματα, εκδηλώνοντας τα συναισθήματά της και πόσο της λείπει ο Χρήστος Δάντης.

Τα αρνητικά σχόλια κατά του Χρήστου Δάντη

Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε στα stories του μερικά από τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται από χρήστες του Instagram. «Ωραία η κόρη σου» γράφει ένας χρήστης, με τον καλλιτέχνη να απαντά: «Με λένε… και ενοχλώ κόσμο που δεν γνωρίζω. Report και ban γιατί είμαι ασόβαρος».

Ένα άλλο μήνυμα έγραφε: «Ρε Δάντη τι της βρήκες, αλήθεια;» με εκείνον να λέει: «Να σου πω. Αυτό που δεν έχεις εσύ και γι’ αυτό δεν θα ήμουν ποτέ μαζί σου». Τέλος, ένας χρήστης «συμβούλεψε» τον Χρήστο Δάντη πως η Ασημίνα δεν κάνει καλό για την εικόνα του, λαμβάνοντας την απάντηση: «Σε έχει πειράξει η μ@λ… στο χέρι και γράφει ό,τι του έρχεται».

Χρήστος Δάντης: Το μήνυμα που έστειλε στην Ασημίνα

Πριν μερικές ημέρες, η ομάδα της Ασημίνας κέρδισε το έπαθλο της επικοινωνίας και ανάμεσα στα μηνύματα που έλαβε από αγαπημένα της πρόσωπα, ήταν κι εκείνο του Χρήστου Δάντη: «Βουνό μου αυτό που θα ακούσεις, εύχομαι να σου δώσει δύναμη για να γυρίσεις νικήτρια. Είσαι βουνό και να ξέρεις σε θαυμάζω» της έγραψε ο σύντροφός της, αφιερώνοντάς της παράλληλα και το νέο του τραγούδι «Σ’ αγαπάω απλά».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θάνος Πετρέλης: «Ο άντρας δεν πλένει πιάτα. Δεν βοηθάω στις δουλειές, με καλόμαθε η μαμά μου»

evosmos

«Βράχος» παρά τις δυσκολίες η Εύα Καϊλή: «Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου. Έλεγε λυπητερά τραγούδια όσο έλειπα»

evosmos

Κλέλια Χατζηιωάννου: Η “Βασίλισσα” των τάνκερ, ο μυστικός γάμος, η τεράστια περιουσία και το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο

evosmos

Leave a Comment