ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: 20χρονος έκλεβε συστηματικά λάδι από σούπερ μάρκετ

Ένας 20χρονος έκλεβε λάδι από σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 20χρονος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου γιατί έκλεβε δοχεία ελαιολάδου από κατάστημα σούπερ μάρκετ.

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν δύο ακόμη περιπτώσεις κλοπής ελαιολάδου με τις κλοπές να έχει κάνει ο ίδιος από υποκαταστήματα της ίδιας αλυσίδας στην Κοζάνη. Συγκεκριμένα, το Σάββατο, ο φερόμενος ως δράστης μπήκε ως πελάτης σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη και αφαίρεσε 4 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, χωρίς να καταβάλει το χρηματικό αντίτιμο των 85 ευρώ.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος την περασμένη Τρίτη αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα 3 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, ενώ στις 16 Μαρτίου, από υποκατάστημα της ίδιας αλυσίδας, αφαίρεσε 3 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σουφλί: «Την έδεσαν με καλώδια» – Τι λέει ο αδερφός της 69χρονης που ληστές την έστειλαν στη ΜΕΘ

evosmos

Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι: «Από τώρα και στο εξής μιλάμε στην Κύπρο για δυο χωριστά κράτη»

evosmos

Η τριπλή εκτέλεση στον Λόγγο Αιγίου και η πολύνεκρη συντριβή του CH-47D Chinook πριν 16 χρόνια – Πώς συνδέονται;

evosmos

Leave a Comment