ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Η στιγμή που η μητέρα της 12χρονης ορμάει στον Ηλία Μίχο στα δικαστήρια (video)

Επεισοδιακά ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Κατά την είσοδό τους στη δικαστική αίθουσα, ο Ηλίας Μίχος και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι δέχθηκαν αποδοκιμασίες από τον κόσμο που βρισκόταν έξω από την αίθουσα.
«Καθάρματα, παιδιά βιάζατε ξεφτίλες», φώναζε μεταξύ άλλων εξαγριωμένος ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από την αίθουσα του ΜΟΔ, με τους αστυνομικούς να έχουν φτιάξει γραμμή προστασίας.

Λίγο μετά και αφού οι κατηγορούμενοι έχουν μπει στην αίθουσα, οι αστυνομικοί έβγαλαν έξω την μητέρα της 12χρονης, η οποία μόλις είδε τον Ηλία Μίχο κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και επιχείρησε να τον λιντσάρει.

Δείτε το βίντεο:


Έριξε τους τόνους η αδελφή της 12χρονης
Η παρέμβαση της αδελφής της 12χρονης αποτέλεσε τον καταλύτη για να πέσουν οι τόνοι έξω από τη δικαστική αίθουσα όπου είναι συγκεντρωμένοι αλληλέγγυοι, φωνάζοντας συνθήματα, αλλά και μια διμοιρία των Υ.ΜΕ.Τ, οι άνδρες της οποίας βρίσκονται μπροστά στην κλειστή πόρτα της δικαστικής αίθουσας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Η αδερφή της ανήλικης από τον Κολωνό, φορτισμένη, βγήκε από τη δικαστική αίθουσα και ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να αποχωρήσουν από το δικαστήριο, για να διεξαχθεί η δίκη.

«Εκτιμάται αυτό που κάνετε, ευχαριστούμε από την καρδιά μας αλλά η δίκη δεν θα μπορέσει να ξεκινήσει η δίκη αν συνεχίσετε.

Εκτιμώ ότι έχετε κάνει αλλά σας παρακαλώ πολύ να αποχωρήσετε. Αν περάσει το 18μηνο όλοι αυτοί θα βγουν έξω.

Πρέπει να ξεκινήσουμε, σας ευχαριστώ όλους έναν προς έναν. Ήρθαμε εδώ για να δικαιωθεί η μάνα μου και η αδελφή μου, πρέπει να ξεκινήσουμε. Σας παρακαλώ σας, το λέει η αδελφή της» ήταν η παράκληση του νεαρού κοριτσιού στους συγκεντρωμένους που φώναζαν συνθήματα σε βάρος δικαστών, αστυνομικών και δημοσιογράφων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυξέντιος Καλαγκός: Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που έχει σώσει αφιλοκερδώς, πάνω από 15.000 παιδάκια

evosmos

Άνοιξε η πλατφόρμα για το Επίδομα Θέρμανσης – Πώς θα υποβάλετε την αίτηση

evosmos

Πέθανε ο 15χρονος ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Θάνος Κοτσίδης

evosmos

Leave a Comment