ΕΛΛΑΔΑ

Μαθεύτnκαν δυστuχώς τα ασχnμά νέα για την 41χρονη έγκuo – Βρέθηκε σε μπαούλο

Δολοφονημένη μέσα σε μπαούλο εντοπίστηκε η 41χρονη έγκυος
Νεκρή, μέσα σε ένα μπαούλο, που ήταν πεταμένο σε δύσβατη περιοχή στην Χαλκιδική, εντοπίστηκε πριν από λίγο η 41χρονη έγκυος, που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά από τη Θεσσαλονίκη

Φίλος του συντρόφου της ομολόγησε ότι τη σκότωσαν
Φίλος του συντρόφου της 41χρονης προσήχθη και ομολόγησε ότι σκότωσαν μαζί την έγκυο στη Θεσσαλονίκη, που είχε εξαφανιστεί την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σπίτι του συντρόφου της 41χρονης εγκύου που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, οι αρχές εντόπισαν αποτυπώματα φίλου του που είναι σεσημασμένος. Ο εν λόγω άνδρας προσήχθη και φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσαν μαζί με τον σύντροφο της 41χρονης, την έγκυο γυναίκα.

Έβαλαν το πτώμα σε κουτί και το πέταξαν στη Νέα Τρίγλια
Την ίδια ώρα, πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν πως ο δράστης του εγκλήματος ζήτησε τη βοήθεια ενός φίλου του για να εξαφανίσει το πτώμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο φίλος του ομολόγησε στους αστυνομικούς πως ο σύντροφος της γυναίκας ήταν εκείνος που τη σκότωσε και πως του ζήτησε βοήθεια για να εξαφανίσει το πτώμα. Όπως είπε, έβαλαν το πτώμα της γυναίκας σε ένα κουτί και με το δικό του αυτοκίνητο το μετέφεραν σε περιοχή της Νέας Τρίγλιας, όπου και το πέταξαν.

Τόσο ο σύντροφος της 41χρονης όσο και ο φίλος του είναι υπό κράτηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του φίλου του με το οποίο φέρονται οι δύο άνδρες να μετέφεραν το πτώμα, ενώ Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής μεταβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο σημείο που υποδείχθηκε από τον φίλο ότι απέρριψαν τη σορό.
Το τελευταίο sms και τα €5.000 που πήρε από τον σύντροφό της
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 41χρονη εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ έστειλε δύο μηνύματα, σε διαφορετικό χρόνο, στη μητέρα της και τον σύντροφό της.

Ο σύντροφός της μίλησε στο Star, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου αναφέρθηκε στη σχέση τους.

«Επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω είναι ζήτημα να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της. Την έχω ψάξει στη δουλειά της, στο μέρος που πηγαίναμε για καφέ, έχω επικοινωνήσει με φίλες της. Με κορίτσια που την ξέρουν 40 χρόνια. Αυτό που έμαθα από τις φίλες της είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος», τόνισε.

Όπως υποστήριξε, η αστυνομία κατέσχεσε το κινητό του, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να αντλήσει πολύτιμα στοιχεία για την έρευνα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Ναζιστές» οι ανεμβολίαστοι! – Άνευ προηγουμένου ρατσιστικό παραλήρημα από τον Ναυπάκτου Ιερόθεο(βίντεο)

evosmos

ΕΝΦΙΑ: Αυτά είναι τα 26 νησιά στα οποία καταργείται – Δείτε την λίστα

evosmos

Κλείνουν οι τράπεζες για τέσσερις ημέρες: Το Πάσχα των Καθολικών φέρνει αλλαγές στους μισθούς

evosmos

Leave a Comment