ΕΛΛΑΔΑ

Κορινθία: Σήμερα θα απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο 45χρονος Μάνος Καλαϊτζιδάκης

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών, Μάνος Καλαϊτζιδάκης, αναμένεται σήμερα Τετάρτη (21/2), να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί.

Ο πατέρας της οικογένειας συνελήφθη την Κυριακή (18/2) στην Ορεινή Κορινθία, για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για τη μη συμμόρφωση με τον νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Σημειώνεται πως τα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας εξακολουθούν να είναι άφαντα – μαζί με την μητέρα – και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή, η μητέρα μαζί με τα παιδιά κρύβονται σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και μάλιστα σ’ ένα από τα πλέον δυσπρόσιτα, καθώς δεν υπάρχει ούτε τηλέφωνο για επικοινωνία με τον «έξω κόσμο».

Εισαγγελική διάταξη για τεστ DNA στα παιδιά

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά έχει εκδοθεί εισαγγελική διάταξη ώστε να γίνει τεστ DNA στα παιδιά ειδικά μετά την επιμονή της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας να μην αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Ωστόσο, ο πατέρας αρνείται να δώσει DNA με τον δικηγόρο του 45χρονου να δηλώνει: «Δεν θέλει να δώσει DNA παρά την προτροπή την δική μου να δώσει διότι δεν υπάρχει και δεν ελλοχεύει κανένας κίνδυνος ποινικός καθώς τα παιδιά αυτά προέρχονται από τους άνδρες που έχουν οι κόρες του».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Δυο νεκροί από πτώση αυτοκινήτου μέσα σε αρδευτικό κανάλι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

evosmos

Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι του ντιμπέιτ – Για τα ΚΑΠΗ καλοί είναι

evosmos

Πάτρα: Αυτή είναι η πανέμορφη φοιτήτρια που έσωσε από βέβαιο θάνατο έναν άνδρα – Τα πρώτα της λόγια

evosmos

Leave a Comment