ΕΛΛΑΔΑ

Κωμωδία: Αντί να στείλουμε πλοία στη Λιβύη τα στείλαμε στη Μαύρη Θάλασσα και επιχειρούν κατά της Ρωσίας

Η Αθήνα, αντί να στείλει πλοία στη Λιβύη στα ανοιχτά της οποίας, έχει μαζευτεί όλος ο τουρκικός στόλος, στέλνει πλοία για ΝΑΤΟΪΚΕΣ ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα, σε μία κίνηση η οποία είναι σχεδιασμένη να «ενοχλήσει» την Ρωσία.

Μάλιστα όπως μεταδίδει το TASS o ρωσικός στόλος παρακολουθεί στενά την άσκηση στην οποία συμμετέχει εκτός της Ελλάδας, η Ιταλία και η Ισπανία.

«Ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας παρακολουθεί τις επιχειρήσεις των συγκεκριμένων πλοίων στην περιοχή.

Τελευταία φορά που οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις παρακολούθησαν τις δραστηριότητες του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα ήταν στις 17 Ιουνίου.

Οι δυνάμεις μας παρακολουθούν τις κινήσεις της ναυτικής ομάδας του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα, ανέφερε την Τρίτη το Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Άμυνας (ανήκει στο Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας).

Στην επιχείρηση συμμετέχουν το Πλοίο Γενικής Υποστηρίξεως ”ΑΛΙΑΚΜΩΝ” του Ελληνικού ΠΝ, το πλοίο ”Tambre” του Ισπανικού Ναυτικού και το ”Gaeta” του Ιταλικού Ναυτικού».

Η κίνηση αυτή τη ελληνικής κυβέρνησης μάλιστα έρχεται τη στιγμή που η Ρωσία διέσωσε την κυβέρνηση του Λιβυκού Κοινοβουλίου και του Χαλίφα Χαφτάρ, με τα σύγχρονα μαχητικά που του παρείχε, χωρίς τα οποία οι Τούρκοι θα είχαν φτάσει στη… Βεγγάζη.

Είναι τα ίδια αεροπλάνα για τα οποία «φώναζε» ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα και ο Γενς Στόλτενμπεργκ.

Αν η Ελλάδα διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή με το λιβυκό κοινοβούλιο για σύναψη ΑΟΖ και οι Τούρκοι δεν έχουν καταλάβει τη εξ ολοκλήρου τη Λιβύη και τα κοιτάσματά της, είναι χάριν στη παρέμβαση της Μόσχας.ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ανυπολόγιστες οι καταστροφές στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Θεσσαλίας από τις πλημμύρες

evosmos

Τα είδε όλα αγρότης στα Φιλιατρά: Κοίταξε το ελαιόδεντρο και είδε να κρέμονται δύο τεράστια φίδια!

evosmos

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΝΕΚΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙ.ΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ! (ΦΩΤΟ)

evosmos

Leave a Comment