ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Την έπιασε από τον λαιμό μπροστά στο ανήλικο παιδί τους

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας θα απολογηθεί 45χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη και για εξύβριση, σε βάρος της πρώην συζύγου του, και μάλιστα μπροστά στο παιδί τους.

Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγέλλουσα έγινε το περασμένο Σάββατο (17/9) στο σπίτι του κατηγορούμενου, όπου η γυναίκα μετέβη προκειμένου να πάρει προσωπικά της αντικείμενα αφού έχουν χωρίσει.

Τι λέει η γυναίκα
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η ίδια ισχυρίζεται ότι είχε ειδοποιήσει σχετικά τον πρώην άνδρα της, ωστόσο όταν έφτασε εκεί περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι της επιτέθηκε βρίζοντάς την και πιάνοντας την από τα μαλλιά.

Στη συνέχεια μάλιστα την έπιασε από το λαιμό για να την πνίξει, κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

Κατέθεσε μάλιστα και ιατρικό σημείωμα από το Νοσοκομείο Λαμίας όπου μετέβη για εξετάσεις.

Από την άλλη ο 45χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας το ίδιο βράδυ στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ισχυρίζεται ότι δεν είχε ειδοποιηθεί από την πρώην σύζυγό του ότι θα μετέβαινε στο σπίτι του και ξαφνιάστηκε όταν την είδε να μετακινεί τα έπιπλα.

Μάλιστα αναφέρει ότι τον εξύβρισε προκαλώντας τον, ωστόσο αν και κινήθηκε να την πιάσει από το λαιμό, συγκρατήθηκε και την άφησε να μαζεύει τα πράγματά της.

Η υπόθεση αναβλήθηκε για την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε άρθηκε η κράτηση του 45χρονου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απίστευτο περιστατικό στο Νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας”: Γιατρός έβρισε χυδαία συνοδό ασθενούς που σφάδαζε από τους πόνους, γιατί δεν εφημέρευε!

evosmos

Από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα! Ευθύμιος Λέκκας: 8.000 από τα 18.500 σχολεία δεν έχουν ποτέ ελεγχθεί

evosmos

Νιόπαντρο ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη έκανε το τραπέζι σε άστεγους αντί για γαμήλιο γλέντι

evosmos

Leave a Comment