ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης από την αυτοκτονία του προέδρου της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας.

Ο 63χρονος πρόεδρος της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας έβαλε τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού, εντός των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ήταν αργά.

Όπως αναφέρει το cretalive, τον πρόεδρο της Ακαδημίας φέρεται να εντόπισε απαγχονισμένο ένας άλλος καθηγητής της σχολής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αυτόχειρας είχε πλούσιο συγγραφικό έργο και ιδιαίτερους δεσμούς με το Φανάρι για αυτό και είχε ανακηρυχθεί Άρχων του Πατριαρχείου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εικόνες ΣΟΚ. Λόγω «έξωσης», Αστυνομικοί σπρώχνουν το αναπηρικό καροτσάκι για να πετάξουν ΕΞΩ από το σπίτι του 82χρονο ανάπηρο! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

ΝΕΟ ΜΑΥΡΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ: 182 ΝΕΚΡΟΙ ΤΟ 2023 ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ – Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΤΑ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

evosmos

Σοκάρει ο 14χρονος που βιάστηκε απο τον πατριό του: “Με βίασαν και άλλοι δυο άντρες”

evosmos

Leave a Comment