ΕΛΛΑΔΑ

Μηχανόβιος αστυνομικός τράκαρε μετωπικά με ΙΧ και εκσφενδονίστηκε στα 10 μέτρα!

Το κράνος του έσωσε τη ζωή υποστηρίζει δικυκλιστής αστυνομικός, ο οποίος δημοσίευσε βίντεο από σφοδρό τροχαίο που είχε, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε με φόρα πάνω στη μηχανή του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να εκσφενδονιστεί στα 10 μέτρα ύψος, και να προσγειωθεί φαρδύς πλατύς στο οδόστρωμα!

Το βίντεο του αστυνομικού, ο οποίος υπογράφει ως «Κωνσταντίνος», προέβαλε ο ALPHA, σημειώνοντας πως οδηγός του ΙΧ μπήκε αντίθετα στο ρεύμα όπου ο πρώτος κινούνταν με τη μοτοσυκλέτα του, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μεταξύ τους. Όπως δήλωσε ο αστυνομικός, ο οποίος βρήκε το βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος και το ανάρτησε για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, το κράνος του τον έσωσε, με αποτέλεσμα να τη γλιτώσει με μικροεπεμβάσεις και έκανε έκκληση τόσο στους συναδέλφους του, όσο και στους πολίτες να φορούν κράνος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, πάντως, το «σαφάρι» της Τροχαίας αποκάλυψε πως 7 στους 10 οδηγούς δεν τηρούν τα μέτρα ασφαλούς οδήγησης, ενώ σε ελέγχους που έγιναν μόνο την περασμένη εβδομάδα, βεβαιώθηκαν πρόστιμα σε 1.447 οδηγούς μηχανής που δεν φορούσαν κράνος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

EGAYDAAΚ: Ποια είναι τα 152 ελληνικά νησιά που θέλει η Τουρκία – «Στο τέλος θα αποσπάσουμε αποτέλεσμα»!

evosmos

Ολική ανατροπή. Ήταν και ο μοιραίος Σταθμάρχης μέλος κυκλώματος λαθραίων μεταφορών μέσω ΟΣΕ; Υπήρχαν δύο εμπορικές αμαξοστοιχίας 63503;

evosmos

Σταϊκούρας για αναδρομικά συνταξιούχων: Θα τα πάρουν όλοι – Πότε και σε πόσες δόσεις το συζητάμε

evosmos

Leave a Comment